Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rosie Huntington-Whiteleyová / foto: Shutterstock

S Transformery si to mohly rozdat i tyhle kočky

Megan Foxová se v Transformerech nesveze. Prohlédněte si svůdné adeptky, které také mohly dostat její roli.

A je to. Megan Foxová definitivně vyletěla z filmové série Transformers. Rodačka z Tennessee oslavila 16. května čtyřiadvacáté narozeniny, ale ani to režiséra Michaela Baye neobměkčilo natolik, aby zapomněl na spory, které mezi nimi panovaly.

Herečka s prořízlou pusou přirovnala režiséra, který má rád drsné podmínky na place, k takovým sympaťákům jako byl Napoleon nebo Hitler. Taky řekla, že jeho filmy (třeba Mizerové, Pearl Harbor nebo Skála) nedávají prostor hercům, protože se soustředí hlavně na efekty, výbuchy a nekončící akci…

A Megan je přitom tak charakterní herečka, která dokázala vzbudit (hlavně u chlapecké části publika) emoce, i když se zrovna plazila po motorce nebo se jí potil výstřih.

Jak říká už staré přísloví: "Vyhoď Megan a objeví se čtyři další." Hvězdný mladík Shia LaBeouf, kterého po prázdninách uvidíme v pokračování dramatu Wall Street, tak dostane v třetím dílu zálusk na novou lásku. A Hollywood měl z čeho vybírat.

Sarah Wrightová
Šestadvacetiletá Sarah Wrightová hraje menší role v seriálech. V sitcomu Jak jsem potkal vaši matku ji v epizodě Playbook dostal Barney taktikou "Potápěč".



Brooklyn Deckerová

V dubnu jí bylo dvacet tři a je manželkou Andyho Roddicka. Předváděla pro Victoria´s Secret a objevila se v prestižním plavkovém vydání časopisu Sports Illustrated.

magazin.cz

Gemma Artertonová
Studio házelo očka i po anglické herečce, kterou můžete aktuálně vidět v Princi z Persie. Zahrála si také v novém Souboji titánů nebo druhé bondovce s Danielem Craigem. Nedávno potěšila čtenáře magazínu GQ, kterým se ukázala ve svůdném prádle.

magazin.cz

Rosie Huntington-Whiteleyová
Nakonec roli získala třiadvacetiletá modelka z Anglie. S Bayem natáčela reklamu na Victoria´s Secret. Bay s ní však bude muset zacházet v rukavičkách, jestli proti sobě nechce poštvat Jasona Stathama, který s Rosie chodí. A Kurýra si proti sobě nechce poštvat nikdo.

magazin.cz

Kterou dívku by Shia dostal, kdyby bylo po vašem?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50