Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rosie Huntington-Whiteleyová / foto: Shutterstock

Tahle kočka vyšoupla Megan Foxovou z Transformers!

Je dost krásná po Megan?

O tom, že Magan Foxová neozdobí třetí pokračovaní megalomanské filmové série o vesmírných autorobotech Transformers, si už štěbetají vrabci na střeše. O důvodech studio Paramount Pictures mlčí, a tak novinářům zbývá prostor pro spekulace. Vyhodil ji režisér Michael Bay, nebo šla sama? Ona tvrdí, že rozhodnutí nejít do dalšího pokračování přišlo z její strany. „Neúčastnit se natáčení pokračování přišlo od Megan Foxové. Bylo to její rozhodnutí, že se už nebude vracet,“ řekl její mluvčí.

magazin.cz

Ovšem kdo ji po boku Shii LaBeoufa nahradí? Zdá se, že otázka je odpovězena. Padlo jméno Rosie Huntington-Whiteleyová.

Kdo to je? Známá přední britská modelka patří do stáje krásek Victoria´s Secret. S filmem má společné jen to, že od dubna letošního roku randí s akční hvězdou Jasonem Stathamem. Což ale nemusí být na škodu. Megan Foxová měla před rolí krásné Mikaely za sebou také jen pár štěků v televizních projektech.

Zda se podaří půvabné Rosie jít ve šlépějích Olgy Kurylenkové nebo Halle Berryové, které také vyměnily módní molo za stříbrné plátno, ukáže až čas. Start má víc než dobrý.

A jak se líbí vám?

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242