Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Shia LaBeuf. / foto: Bontonfilm

Nejvíce vydělává Shia LaBeouf. Za 1 dolar jich přinese 81!

Herec Shia LaBeouf, hvězda filmu Transformers, přinesl producentům filmu, v nichž se objevil, 81 dolarů za každý dolar svého honoráře.

Dostal se tak již podruhé na čelo žebříčku listu Forbes, který sleduje, který herec se nejvíce vyplatí.

LaBeouf vděčí za svou pozici finančnímu úspěchu filmu Transformers: Pomsta poražených, který celosvětově vydělal 836 milionů dolarů (16,3 miliardy Kč).

Na druhém místě žebříčku se podle listu Guardian umístila Anne Hathawayová (28), a to díky filmům Alenka v říši divů v režii Tima Burtona. Ten vydělal přes miliardu dolarů (19 miliard Kč) a Hathawayová se producentům zaplatila 64krát.

Harry Potter až třetí
Herec Daniel Radcliffe (21) za každý dolar platu vydělal 61 dolarů. Na třetí příčku se dostal především díky přetrvávajícímu úspěchů filmů o Harrym Potterovi.

Na čtvrtém místě skončil Robert Downey Jr. (45), který nedávno hrál ve velmi úspěšných filmech Iron Man a Sherlock Holmes. Poslední pětici uzavírá Kate Blanchettová (41), která producentům vydělá 27krát více, než jí zaplatí.

Do první desítky se ještě dostal i Johnny Depp (47). Ačkoliv patří k nejlépe placeným hollywoodským hvězdám, producentům vydělá jen 18krát více, než do něj investují.

Na úplném konci žebříčku se jako nejméně vydělávající herec objevil Will Ferell (43), který filmům, v nichž hrál, přinesl za dolar platu jen 3 dolary a 29 centů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5