Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Twilight sága: Zatmění / foto: spi-film.cz

Která herečka bude nejhorší?

Twilight sága: Zatmění má devět nominací na nejhorší film roku!

Již po jedenatřicáté byly oznámeny nominace na nejhorší herce, herečky a filmy roku. Zlaté maliny jsou protipólem Oscarů – jejich získáním se ale většinou vítězové nechlubí.

Teenagerské tituly vedou
Nejsilnějšími kandidáty na nejhorší film roku 2010 jsou Twilight sága: Zatmění, kterou režíroval David Slade, a Poslední vládce větru od Nighta Shyamalana.

Oba tyto snímky získaly po devíti nominacích včetně ceny za nejhorší film a ceny za strašné herecké obsazení. Kristen Stewart – hvězda Zatmění – byla nominována na nejhorší herečku a její kolegové Robert Pattinson a Taylor Lautner na nejhorší herce.

magazin.cz

John Wilson, zakladatel Zlatých malin, reportérům řekl: „Osobně znám desítky lidi, kteří Zatměním opravdu žijí. Berou vše naprosto vážně a pořád o tom mluví. My ostatní, kteří do toho nejsme tak zažraní, to prostě nechápeme. Neznám žádné dospívající dívky, které by si musely vybrat mezi vlkodlakem a vampýrem.“

Herečka Miley Cyrus, další idol teenagerů, je nominována za nejhorší herecký výkon v romantickém dramatu Poslední píseň. Rodina Cyrusových má letos ostatně ještě jedno želízko v ohni. Billy Ray Cyrus (otec Miley) je nominován za vedlejší roli ve filmu Chůva v akci.

Jennifer Aniston dokonce dvakrát
Mezi největší průšvihy se dostala i Jennifer Aniston s akční komedií Exmanželka za odměnu, za niž si vysloužil nominaci také Gerald Butler. Jennifer navíc dostala ještě druhou nominaci za romantickou komedii Záměna.

Zájmu nezůstal ušetřen ani Sex ve městě 2, za který si vysloužily nominaci i všechny čtyři hvězdy původního seriálu Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Catrall a Kristin Davis.

magazin.cz

Zpívajícím herečkám se letos nedařilo
Zpěvačky, které občas hrají, si také moc přízně nevysloužily. Nominaci za nejhorší výkony ve vedlejší roli si vysloužily Cher, Liza Minelli a Barbra Streisand.

Vítěze každoročně vybírá skupina přibližně šesti set voličů a slavnostní vyhlášení cen se koná 26. února, tedy večer před oznámením Oscarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13