Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: WENN.com

Lady Gaga bude na turné pod dohledem maminky

Matka popové královny současnosti Lady Gagy (25) bude svou slavnou dceru údajně doprovázet na jejím turné. Chce dohlédnout na to, aby dcera dobře jedla a málo pila.

Cynthia Germanottová (56) strach o zdraví své dcery, vlastním jménem Stefani Germanottové, od té doby, co v loňském roce během jednoho vystoupení zkolabovala.

Chce na ni proto dohlédnout, aby dostatečně jedla a taky snížila dávky alkoholu, když bude mimo domov.

Přítel zpěvačky Luc Carl pro britský deník Sun uvedl:
„Lady Gaga je jednou z největších a nejpodivuhodnějších popových hvězd současnosti, ale její vztahy s rodiči jsou velmi tradiční. Pochází z klasické milující italsko-americké rodiny. A její nejbližší mají normální rodičovskou starost.“

magazin.cz

Zpěvačka svou matku minulý týden šokovala svým divokým skotačením na oslavě svých pětadvacátých narozenin. Party, která se konala v losangeleské mexické restauraci LA Cita, se zúčastnili její přítel Luc Carl, herečka Kate Hudsonová, zpěvačka Fergie a hudebník Adam Lambert. Nejpikantnějším dárkem byla nafukovací figurína s mužským přirozením.

Jeden z hostů restaurace k tomu řekl:
„Její matka Cynthia přihlížela s brunátnou tváří a směrem k dceři občas varovně sykla: Stefani!“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2