Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Na Benátskou noc dorazí Scooter a Dream Theater

Nightwork v teplákách, Lucie Bílá z blízké chalupy, Chinaski, Aneta Langerová, Kryštof, Čechomor a další

Program letošního 19. ročníku hudebního festivalu Benátská noc, který se uskuteční od 29. do 31. července v romantickém prostředí v Malé Skále u řeky Jizery, je kompletní.

Hlavními headlinery jsou americká skupina Dream Theater se zbrusu novým bubeníkem a němečtí Scooter. Dorazí však i naše největší hvězdy – Nightwork v teplákách, Lucie Bílá z blízké chalupy, Chinaski, Aneta Langerová, Kryštof, Čechomor, Olympic, Gipsy.cz, Walda Gang, Sunflower Caravan  a další. Uvidíme i tolik diskutovaný objev české hudební scény zpěvačku Patricii, staromilce potěší vystoupení Václava Neckáře a skupiny Bacily, romantiky Lenka Filipová. Zkrátka a dobře, každý si najde to své, ostatně jako vždy na festivalu Benátská noc v Malé Skále.

 

I letos se nedočkaví návštěvníci mohou těšit na tradiční čtvrteční warm-up, který proběhne na kryté scéně Evropy2 (u lávky přes Jizeru do TOI TOI campu). Vše vypukne v 18 hodin pod taktovkou legendární Folimanky Blues.

 

K dispozici bude i nadstandardně vybavené stanové městečko nebo dětský koutek TV Barrandov Animáček. Přímo do areálu festivalu si to zamíří mobilní bankomat v podobě dodávky, aby návštěvníci nestrádali a netrpěli nouzí. Vyzvednout hotovost v mobilním bankomatu Poštovní spořitelny si bude moci každý, ať má kartu jakéhokoliv bankovního domu.

 

Velký výběr občerstvení, tradiční sobotní neckyáda a další řada doprovodných akcí bude samozřejmostí. 

 

Vstupenky lze výhodněji koupit už nyní v předprodeji v síti Ticketportal. 

 

Veškeré informace o hudebním a doprovodném programu, kempu, dopravě, parkování, atd. naleznete na www.benatskanoc.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1