Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

ŽIVÝ KONCERT FILMOVÉ HUDBY V KINĚ LUCERNA

Nenechte si ujít možnost slyšet své oblíbené filmové melodie v podání živého orchestru.

Pokud jste fanoušek filmové hudby a rádi si poslechnete soundtrack ze svého oblíbeného filmu jako třeba PÁN PRSTENŮ, MATRIX, APOLLO 13 a dalších., tak si rozhodně nenechte ujít jedinečné živé koncerty filmové hudby v podání PRAŽSKÉHO FILMOVÉHO ORCHESTRU pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty, který se mimo jiné již v patnácti letech stal držitelem světového rekordu ve hře na hudební nástroje.

Koncet se uskuteční v neděli 18.3.2012 v 19:30 v kině Lucerna

Nejznámější filmové melodie se rozezní v nádherných prostorách nejdéle hrajícího kina v republice. Kino Lucerna bylo postavené v roce 1909 původně jako divadelní sál, který se však vzápětí stal jedním z nejvýznamnějších kinosálů v celém tehdejším Rakousko-Uhersku a posléze i v samostatném Československu. Po více než 100 letech provozu si kino zachovalo svojí unikátní atmosféru, dotvořenou působivým původním interiérem a právě v tomto tematicky vhodném a krásném prostředí si nyní návštěvníci kina budou moci vychutnat koncert Pražského filmového orchestru.

Pražský filmový orchestr byl založen dirigentem Jiřím Koryntou v roce 2004. Těleso se nyní skládá ze šesti desítek studentů základních, středních i vysokých škol (hudebních i nehudebních) se stálým zázemím na Konzervatoři Jaroslava Ježka.
 

Výjimečnost PRAŽSKÉHO FILMOVÉHO ORCHESTRU spočívá ve faktu, že se jako jediný v České republice specializuje na filmovou hudbu, a hraje pouze z originálních, nijak neupravovaných partitur, získaných ze Spojených států.

Vstupenky na koncert si můžete
objednat na tel. čísle: 731 172 038


nebo v pokladně kina Lucerna nebo online ZDE

 

SOUTĚŽ o 2x2 vstupenky na KONCERT FILMOVÉ HUDBY V KINĚ LUCERNA
losování 15.3.2012 SOUTĚŽÍ SE ZDE

Odpověď hledejte na https://www.praguefilmorchestra.com

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!