Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Velikán filmové hudby - pocta Johnu Williamsovi a megakoncert v Rudolfinu

Pražský filmový orchestr zve všechny své příznivce a fanoušky filmové hudby na svůj další koncert v Rudolfinu, který je věnován letošním osmdesátým narozeninám největšího současného skladatele filmové hudby Johna Williamse.

 Tento mimořádný hudebník je držitelem asi padesáti nominací na Oscara a autorem hudby k více než stovce filmů jako například Hvězdné války, E.T., Jurský park, Harry Potter, Schindlerův seznam, Indiana Jones, Sám Doma, Čelisti,  nebo Blízká setkání třetího druhu. Na koncertě zazní také několik novinek jako například hudba k filmu Zachraňte vojína Rayana.
 

Dirigent a zakladatel Pražského filmového orchestu multiinstrumentalista Jiří Korynta obdržel u příležitosti tohoto koncertu od samotného Johna Williamse osobní dopis - poselství, které bude během večera tlumočeno posluchačům.





Neodmyslitelnou součástí koncertů Pražského filmového orcherstru jsou také vystoupení skupin 501-st Legion a Rebel Legion v působivých kostýmech představujících akční postavy ze slavných filmů.
 

Mimořádnou atmosféru tohoto slavnostního večera ještě umocní rozšíření orchestru o Filharmonický sbor vedený sbormistrem mistrem magistrem Stanislavem Mistrem.
 

Koncert u příležitosti osmdesátin Johna Williamse se uskuteční v
neděli 29. dubna v 19.30 v pražském Rudolfinu.


Vstupenky na koncert si můžete
objednat na tel. čísle: 731 172 038


SOUTĚŽ o 10 vstupenek na MEGA KONCERT FILMOVÉ HUDBY V RUDOLFINU - POCTA JOHNU WILLIAMSOVI
losování 23.4.2012 SOUTĚŽÍ SE ZDE

Odpověď hledejte na https://www.praguefilmorchestra.com

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1