Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sladký život ve třech

Stalo se vám, že se zamilujete do dvou lidí a nemůžete se rozhodnout, se kterým z nich zůstanete? Toto dilema měla i Angličanka Maria Butzki. Nakonec dilema vyřešila po svém – oba miláčky si ponechala.

Z manžela se stal bratr

Zpočátku to vypadalo jako klasická love story: patnáctiletá Maria se zamilovala do svého spolužáka Paula a začala s ním chodit. Dva roky poté otěhotněla a páreček stanul před oltářem. A co bylo pak? Pak už to určitě znáte: narodily se dvě děti a začal klasický rodinný život. Ten se ale v roce 2006 začal sypat. „Paul byl tehdy šest měsíců pracovně pryč a to nás hodně odcizilo. Aby ne – já jsem trčela doma s dětmi, starala se o domácnost a řešila každodenní starosti. Chyběl mi nějaký ventil, rozptýlení – sex. Ale neměla jsem nic. Když se můj muž vrátil, cítila jsem, že náš vztah ztratil intimitu a manželství se přetvořilo na soužití bratra a sestry,“ vzpomíná Maria.

 

Aféru provalil mobil

Tento scénář zná spousta párů a vedou z něj jen tři cesty: rozvod, rezignace, nebo nevěra. Maria se pustila tou třetí stezkou. Nahrál jí k tomu osud. Jeden z přátel jí představil Petera – Angličana ve středním věku, toho času šťastně zadaného. „Usmáli jsme se jeden na druhého a už mezi námi začala fungovat chemie,“ říká Maria a pokračuje: „Dohromady jsme se dali až na jednom obědě v hospodě, kde mi Peter dal ruku na stehno a já jsem pocítila, jako by mi tělem projel elektrický proud. Brzy jsme spolu začali spát.“ Jenže každá (byt sebetajnější) aférka bývá odhalena. A to platilo i v tomto případě. Manžel krásné Marie měl „zvláštní tušení“ a prolustroval její mobil. A našel milostnou esemesku.

 

Mezi dvěma muži

Co může být pro chlapa potupnějšího, než zjištění, že je paroháč? „Snažila jsem se manžela přesvědčit, aby tak nehysterčil, že můžeme být přátelé,“ vzpomíná Maria na rodinné drama. To začalo mít větší grády, když se žena rozhodla odejít za milencem. Jenže odloučení ji štěstí nepřineslo, ba naopak začal zažívat citová muka – ačkoliv žila s milencem, začalo se jít stýskat po manželovi a dvou dospívajících dcerách.  Sama sobě si nedokázala odovědět na otázku, kterého z mužů tedy miluje víc – jestli manžela Paula, nebo milence Petera. A tak si je pro jistotu nechala oba.

magazin.cz

 

Jako jedna velká rodina

Výsledek byl takový, že se Maria nastěhovala zpět k rodině, ovšem za podmínky, že v domečku Butzkých bude žít s nimi i její milenec Peter. Pro jejího manžela to byl zprvu hodně velký šok. Nicméně přistoupil na to. Předehra k milostné tragédii, ke které se nepochybně schylovalo, však vzala překvapivý spád. Ze soků v lásce se totiž stali dobří kamarádi. „Peter je skvělý chlap. Když se s ním moje žena poprvé spustila, byl jsem z toho zničený. Jenže jakmile jsem ho poznal osobně, zjistil jsem, že toho máme hodně společného. Oba jsme nadšení rybáři a Peter je „náhradním“ otcem našich dětí,“ pěje chválu Paul. Jeho nadšení kvituje i sám Peter: „Všichni se tu respektujeme a rozumíme si. S Paulem se dělíme o přízeň Marie a vůbec na sebe nežárlíme.“

 

Každý spí sám

Žena dvou mužů – Maria Butzki si totiž své postavení „růže mezi trním“ užívá. Aby nedošlo mezi Peterem a Paulem ke zbytečné rivalitě, ani jeden z nich nemá tu výsadu s ní spát v posteli. Zatímco Peter nocuje na sofa, Mariin právoplatný manžel obývá podkrovní pokojík. Maria se dělí o svou ložnici se svou starší dcerou. „My tři – tedy já, Paul a Peter – nikdy nepřespáváme spolu. Přestože mám s oběma sexuální vztah, zachovávám si soukromí. K milování vždy dochází v době, kdy jeden z mužů je pryč. Třeba když je Paul v zahradě, souložím s Peterem a to platí i obráceně,“ svěřuje se Maria.

 

Opět spolu a šťastní

Toto zvláštní soužití neuniklo ani okolí. „Lidé se na nás samozřejmě dívají skrz prsty. Ale já si prostě nemohla pomoci – miluji oba své muže a bylo pro mě naprosto nemožné si mezi nimi vybrat toho, se kterým zůstanu. Tak jsou se mnou oba,“ říká třiatřicetiletá Maria, která pracuje v armádě jako důstojnice. Rodinka se dvěma tatínky skvěle funguje. Tráví spolu veškerý volný čas a dovolené. „Je to zvláštní, ale uvědomuji si, že nejvíc jsem šťastná, když jsme všichni pohromadě. Marie tím naráží na událost, která se stala v listopadu minulého roku – tehdy její milenec od Butzkých odešel, ale po čase se opět vrátil. Maria tvrdí, že bez něj rodina nebyla kompletní. Teď už je zase vše v pořádku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1