Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock

Co všechno jsou lidé schopni udělat kvůli sexu

Sex je pro některé lidi v životě tak důležitý, že jsou kvůli němu ochotni udělat takřka cokoliv. Nad některými činy zůstává rozum stát. Podívejte se, co všechno už někdy lidé udělali kvůli sexu.

Útěk z koncentračního tábora (a návrat zpět)

Z koncentračního tábora utekl kvůli sexu (a zase se tam vrátil) Čech jménem Horác Greasley. Ale vezměme to pěkně od začátku. Horáci bylo dvacet let a živil se jako kadeřník, když se Hitler rozhodl obsadit Československo. Mladík nastoupil do armády, po nějakém čase byl však přemístěn do koncentračního tábora pro válečné zajatce v Polsku. Každý by se jistě na místě Horáce bál a o svůj život, muž si však pobyt v koncentračním táboře dokázal zpříjemnit.

Horác se v koncentračním táboře seznámil s Rosou Rauchbachovou, která byla dcerou velitele tábora. Brzy se dvojice začala scházet a schůzky to byly plné sexu. Pár si spolu užíval krásných chvilek celý rok, pak však musel Horác odejít do jiného tábora. A nyní to začne být zajímavé.

magazin.cz

 

Horác se nehodlal smířit s tím, aby mu druhá světová válka a koncentrační tábor vzal lásku i sex. Proto spolu se svými kamarády vykopal tunel pod plotem, aby mohl utéci. Horác však nehodlal zachránit svůj život a přesunout se třeba do některé neutrální země. Stýskalo se mu po Rose a hlavně mu chyběl sex, a proto utekl z jednoho koncentračního tábora do druhého.

Když si užil s Rosou v jednom koncentračním táboře, vrátil se do toho druhého, do „toho svého“. Zde se pak tvářil, jakoby se nic nestalo. Za sexem neutekl Horác pouze jednou, ale chodil si užívat průměrně třikrát do týdne. A to celých pět let! Kuriózní na tom všem je také fakt, že nikdo na Horácovu tajnou chodbu i na jeho útěky nepřišel. Láska páru skončila s koncem druhé světové války, kdy byl Horác propuštěn z koncentračního tábora.

 

 

FBI selhala kvůli sexu

V roce 1982 začala s FBI spolupracovat žena jménem Katrina Leungová. Tuto Číňanku tehdy najal agent J. J. Smith. Chtěl, aby pro FBI získala pár informací od svých přátel v Čínské lidové republice. Leungová byla velmi schopná, a proto se brzy stala plnohodnotnou agentkou FBI. A v roce 1983 se také začala intimně stýkat se Smithem. Vše udržovala dvojice v tajnosti. Smith měl doma totiž manželku a Leungová muže. V té době také ještě nikdo netušil, že Leungová je dvojitou agentkou, která přináší informace i do Číny.

Celých devět let nikdo nepřišel na to, co je Leungová vlastně zač. Dvojitou agentku v ní objevil až jiný agent FBI jménem Bill Cleveland. Tento muž se dostal k záznamům, které Číňanku zobrazovaly při předávání informací v Číně. Cleveland však nešel s touto zprávou za svými nadřízenými, ale informoval o případu Smitha. Ten kolegovi slíbil, že situaci napraví. To však neudělal a choval se, jakoby bylo vše v naprostém pořádku. A proč nechtěl situaci řešit Cleveland? Protože s agentkou Leungovou spal také!

magazin.cz

 

Jak se tedy celá věc měla?  S čínskou špionkou udržovali intimní poměr hned dva agenti FBI. A oba dva věděli, co je Leungová vlastně zač, nic s tím však nedělali, protože si s ní chtěli nadále užívat. Leungová  byla nejspíš skvělou milenkou, protože až za deset let v ní FBI odhalila špionku. K soudu však Číňanka nešla, a to kvůli skandálu, který by vyvolala informace o sexu s několika agenty FBI.

 

Kennedy a jeho sexuální aféry

Slabost někdejšího amerického prezidenta J. F. Kennedyho je poměrně známá. Své milenky Kennedy většinou ani netajil a byl známý hned několika sexuálními skandály. Jeho náručím prošlo hned několik zajímavých žen.

Jeho prvním sexuálním skandálem byl intimní styk a jistou Ingou Arvadovou. V té době bylo Kennedymu čtyřiadvacet let a sloužil u námořnictva. A kdo byla vlastně jeho milenka? Nejspíš nacistická špionka. V roce 1936 totiž doprovázela samotného Adolfa Hitlera na olympijské hry. FBI si brzy všimla, že si Kennedy něco začal s bývalou Hitlerovou milenkou. Proto byl Kennedy přesunut do kanceláře, kde byl ukryt před veřejností a nemohl se s Ingou scházet a tím pádem jí nemohl i říci nějakou důležitou informaci.

Sexuální skandály nepřestaly Kennedyho provázet ani v době, kdy se stal prezidentem Spojených států amerických. A národní bezpečnost z toho neměla zrovna radost. Bílý dům byl velmi často plný prezidentových milenek i prostitutek. Jednou z prostitutek a zároveň prezidentovou častou návštěvou měla být komunistická špionka jménem Ellen Rometschová, se kterou si Kennedy užíval v roce 1961. Ellen pak informace, které se od prezidenta dozvěděla, donášela východoněmecké ambasádě. O tom se pak Kennedy dozvěděl, ale nehodlal situaci nějak řešit. Jeho bratr Robert však nechal Rometschovou ze země vyhostit.

Mimo jiné si J. F. Kennedy užíval erotických hrátek i se ženou, která byla milenkou mafiána Sama Giacana. Prezidentovou postelí tedy prošla nacistka, komunistka i mafiánka. Není divu, že Tajná služba měla s Kennedym spoustu práce.

 

Keňský mír jako důsledek nedostatku sexu

Roku 2007 se v Keni vytvořila koalice mezi prezidentem Mwaiem Kibakiem a premiérem Railem Odingaem. Vznik koalice měl zastavit násilí a zabíjení v Keni, ovšem prezident s premiérem se pořád jenom hádali. Situaci tak vzaly do rukou keňské ženy.

magazin.cz

 

Dva roky trvaly hádky v koalici. Po této době ženy oznámily, že se svými muži nebudou sexuálně žít až do té doby, než se spolu prezident a premiér domluví. Roku 2009 se aktivistická skupina keňských žen rozhodla nedopřát mužům sex jeden týden. To se zdálo keňským mužům jako nepředstavitelně dlouhá doba. Již po dvou dnech se muži začali bouřit a jeden občan dokonce podal na aktivistky trestní oznámení, protože prý mužům způsobují psychickou újmu. K aktivistické skupině žen se dokonce přidaly i prostitutky, které celý týden nenabízely mužům své služby.

Protestní akci žen veřejně podpořila i manželka premiéra. Po týdnu bez sexu se premiér a prezident sešli a začali se konečně rozumně bavit. Výsledkem bylo uzavření míru. Co po tomto politickém kroku asi dělali keňští muži, to si můžete domyslet.

 

Jindřich VIII. Tudor: Kvůli sexu vlastní církev

V roce 1525 vzplanul vášní Jindřich VIII. Tudor k Anně Boleynové. A v tom byl problém. Jindřich měl doma manželku, Kateřinu Aragonskou. Anna Jindřicha nejdříve odmítala, pak jí ale zřejmě došlo, že když se stane jeho milenkou, mohla by být v budoucnu anglickou královnou. Stačilo by, kdyby se Jindřich nechal se svou ženou rozvést. Zde je ovšem další problém.

V té době bylo manželství posvátným církevním svazkem, který nebylo možné žádným způsobem rozvázat. Jen ve velmi výjimečných případech mohla sňatek zrušit církev. O tento krok Jindřich požádal papeže, ten to však zamítl. Jindřich VIII. Tudor nebyl na odpor zvyklý, a proto ho rozhodnutí papeže naštvalo. Annu si stejně i přes odpor papeže vzal. Sňatek byl platný, protože panovník získával čím dál větší moc nad církví. Vrcholem všeho bylo, když vytvořil vlastní anglikánskou církev. Tu zcela oddělil od papeže i moci Vatikánu. Pokud někdo z věřících s jeho manželským svazkem nesouhlasil, nechal ho Jindřich bez milosti zabít. A to vše se dělo jen proto, aby se Jindřich mohl dostat pod sukni Anně Boleynové.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2