Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Podprsenka prozradí, jaká jste milenka

Podle druhu podprsenky, kterou žena preferuje, se dá prý poznat, jaká je milenka. Je to sice trochu úsměvná charakteristika, ale třeba to opravdu funguje.

Dámy, nosíte nejraději krajkovou nebo volíte spíše pohodlné spodní prádlo ve sportovním stylu? A jaké jste tedy v posteli podle svého oblíbeného spodního prádla?

 

Sportovní podprsenka

Sportovní podprsenku si prý oblíbí každá vášnivá a velmi vytrvalá žena. Ty, které nosí tento druh podprsenky, také před nikým nic netají a neskrývají. Také jsou plně spokojené se svou postavou, s tím, jak vypadají. A jaké jsou tyto ženy v posteli? Údajně se nebojí experimentovat, naopak to vyhledávají. Nic jim zkrátka není cizí.

 

Bílá podprsenka s krajkami

Bílou podprsenku s kraječkami si oblíbí romantické milenky. U těchto romanticky založených duší však mohou muži mnohdy zapomenout na jakoukoli hravost. Ženy v tomto spodním prádle prý zkrátka čekají na svého pohádkového prince na bílém koni. Pánové, vsaďte tedy třeba na společnou koupel, romantickou večeři při svíčkách a budete mít jistě u takové ženy úspěch.

 

magazin.cz

 

Černá a červená podprsenka

Ženy preferující černou nebo červenou podprsenku mají prý v oblibě hlavně rychlovky. Ty, které nosí podprsenku těchto barev, přesně vědí, co chtějí. A taky jim je úplně jasné, jak si o to, po čem touží, mají říct. Nestydí se. Rozhodně tyto ženy nechtějí od muže slyšet něžná a romantická slůvka šeptaná do ouška. Touží zkrátka po sexu bez zbytečných řečí a zbytečného zdržování.

magazin.cz

 

Luxusní značková podprsenka

Takové spodní prádlo je vlastní mazlivým kočičkám. Často se ženy nosící výhradně luxusní a značkové podprsenky chovají jako trochu rozmazlené princezny a také vyžadují, aby s nimi tak bylo zacházeno a jednáno. Co se sexu týká, tyty ženy si potrpí na dlouhé svádění plné něžných doteků či jemnou smyslnou masáž.

 

Tělová barva podprsenky

Nositelky podprsenky tělové barvy jsou prý v posteli pořádné divošky. U takových žen je v oblasti milostných hrátek povoleno vše. Žádná sexuální praktika či poloha jim není cizí. Jsou také velmi hravé. Proto také hledají partnera s fantazií a stejnou hravostí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1