Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sex girl / foto: shutterstock

Aldigo je moderním katalogem erotických služeb

Jeden časově vytížený muž, který nemohl sehnat společnici na svou obchodní cestu. Přesně to stálo za vznikem nového českého startupu Aldigo, který chce být moderním katalogem erotických služeb.

Když si internetoví podnikatelé Matěj Jačka a Tomáš Mráz vyslechli příběh svého osamělého kamaráda, řekli si, že s tím musí něco dělat. Slovo dalo slovo a asi po roce vývoje, v letošním květnu, byla spuštěna beta verze aplikace Aldigo.

Znáte AirBnb, webovou službu zprostředkující pronájem ubytování? Aldigo funguje na podobném principu. Spojuje nezávislé společnice Praha s klienty, přitom funguje pouze jako prostředník, který na vše dohlíží a řeší případné potíže. Tím, že nad celou platformou bdí jakási ochranná ruka, si ale málokdo dovolí porušovat nastavená pravidla.

Aldigo není žádná obyčejná seznamka

Společnice si na Aldigu založí profil a čekají, kdo si je vybere. I druhá strana (muži) si musí založit profil, při hledání holky na sex pak uvádí své preference a rovněž adresu. Aldigo totiž spojuje muže s dívkami v jejich okolí.

Po zadání kritérií (včetně toho, jak si muž představuje společně strávené chvilky) se zobrazí několik vhodných kandidátek. Klient si vybere jednu konkrétní, s tou si přes Aldigo Messenger dohodne podrobnosti a pak si ještě zavolají. Osobním telefonátem je zajištěno, že to se schůzkou obě strany myslí vážně.

Ženy se mohou cítit bezpečně

Bezprostředně po schůzce se obě strany navzájem ohodnotí, aby všichni další zájemci věděli, co mohou čekat. Kdyby se cokoliv stalo přímo během schůzky, mají ženy možnost stisknout tlačítko v mobilní aplikaci a na místo okamžitě dorazí pomoc. Aldigo chce zastavit fyzické i psychické násilí.

Zatím aplikace Aldigo funguje pouze v Praze, kde se dá předpokládat největší zájem jak z hlediska domácích uživatelů, tak turistů. V budoucnu ji tvůrci plánují rozšířit do dalších českých měst.

K tomuto článku není otevřena diskuze