Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Holení intimních míst / foto: shutterstock

Přistávací dráha, brazilský styl, srdce či diamant – poznejte tajemství úpravy dámského klína

Holení intimních partií se stalo alespoň u velké většiny žen již určitou samozřejmostí. Připadají si čistší, svěžejší, prostě přitažlivější a sebevědomější.

Často však možná přemýšlíte, zda oholit vše, nebo si vytvořit nějaký tvar, kterým svého partnera při intimních chvilkách překvapíte. Jak si tedy „vyzdobit“ své intimní partie?

Brazilský styl

Tento trend nepovoluje žádné ochlupení. Zkrátka se úplně jednoduše oholíte úplně dohladka. Určitě je to jednodušší způsob v porovnání s vyholováním různých tvarů, ale musíte být i tak velmi opatrné v citlivých záhybech vašich intimních partií, abyste se ošklivě neporanily a místo lákavého klína potom nepředváděly nevzhledné a bolestivé jizvičky.

Brazilská depilace

Přistávací dráha nebo-li čárka

Jde o úpravu klína, která je velice oblíbená mezi ženami a potažmo potom i mezi muži. Chloupky se zastřihnou do proužku, který začíná v podbřišku a končí těsně u klitorisu. Záleží však na vás, jaký proužek si vytvoříte, zda dlouhý či kratší, úzký či širší.

Srdce či diamant

Pokud jste šikovná, můžete svého partnera překvapit i nějakým tím ornamentem. A pokud jste méně šikovnější, můžete si ornament vyholit pomocí šablony a chloupky si třeba nakonec obarvit. Na Valentýna či výročí tak můžete partnera překvapit červeným srdíčkem. Fantazii se meze nekladou. A zmíněný tvar diamantu se také pro vaši inspiraci jistě bude hodit. Jeho tvar vychází z trojúhelníku, stejně jako je váš klín.

Holení intimních partií

Pravidelné holení sice není žádná příjemná zábava, ale může se jí s vaším přičiněním stát. Pozvěte si na pomoc klidně i svého partnera, jistě se jí zhostí velice rád.

Přistávací dráha, brazilský styl, srdce či diamant – poznejte tajemství úpravy dámského klína

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!