Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milování ve sprše / foto: shutterstock

Je milování nudným stereotypem? 4 místa, kde to bude opět stát za to

Zejména v dlouhodobých vztazích se sex stává nudným stereotypem, ke kterému navíc nedochází tak často. Neobvyklá místa však mohou situaci napravit.

Sprcha nejen na každodenní mytí

Jedním z míst, kde intimní zážitek nabere úplně jiných rozměrů, je sprcha. Při každodenní večerní hygieně si mnohdy ani neuvědomíte, že by koupelnový prvek mohl sloužit i k něčemu jinému. Jenže je to tak – může to být jedno z nejerotičtějších míst, které si jen dokážete představit.

Dokonce se jedná o lepší místo na sex, než jakým je například bazén. V bazénu je totiž rizikem chlór, který snižuje funkčnost kondomů a zvyšuje pravděpodobnost vzniku nejrůznějších infekcí. Tato rizika jsou ve sprše eliminována.

Je libo sex ve vzduchu?

Inspirovat se však můžete i americkými snímky. V celé spoustě filmů nebo seriálů se lidé schází v letadle na záchodech. I když proti tomuto je palubní posádka dobře vycvičená a kontroluje, aby k něčemu podobnému nedocházelo, existují letadla, která jsou k těmto účelům doslova určená. Sice člověk za pouhých čtyřicet minut zaplatí bezmála dvacet tisíc, ale za sex v oblacích to stojí, nemyslíte?

Netradiční milování
Netradiční milování – Zdroj: Shutterstock.com

Má zahrada, můj chrám

Pokud vás typické postelové milování už nudí, za zvážení stojí zahrada. A abyste unikli zvědavému oku sousedovu, postavte si mezi stromy stan, případně se přemístěte do altánu, který nabízí jistou míru soukromí, přesto do krve vnáší i adrenalin, který v ložnici nenajdete.

Auto je klasika, která stále funguje

Když to ve vztahu po sexuální stránce skřípe, většinou se dva přemístí do auta. Je to symbol pro neutuchající vzrušení, zejména pokud je pravděpodobnost toho, že kolem auta někdo projde. I když už lze mluvit o takové klasice, stále ještě funguje.

Radost z milování
Radost z milování – Zdroj: Shutterstock.com

 

Zdroj:

https://lajk.iprima.cz/sex-vztahy/12-vzrusujicich-mist-kde-byste-meli-zazit-sex-aspon-jednou-v-zivote

Je milování nudným stereotypem? 4 místa, kde bude opět stát za to

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!