Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášnivé milování / foto: shutterstock

5 důvodů, proč ženy při sexu sténají. Ne vždy za tím stojí výkon muže

Sex je záležitost velice intimní, doprovázená mnohými věcmi. Třeba i ženským sténáním. Pro muže je to většinou zvuk velice malebný, dokud si tedy neuvědomí, že za ním může stát i něco jiného než jejich dobrý výkon.

Dobrý výkon jako jeden z důvodů

Ženské sténání může mít mnoho důvodů, což pánové jistě neradi slyší. Ale je to tak. I když je pravdou, že dobrý výkon je jedním z nich. Je to jakýsi signál toho, že odvádí dobrou práci a že se má v daných pohybech pokračovat. Kdyby se dostavilo hrobové ticho, je to naopak signál toho, že si partnerka intimní chvíli neužívá tak, jak by sama chtěla.

Vášnivá partnerka
Vášnivá partnerka – Zdroj: Shutterstock.com

Ať už to máme za sebou

Bohužel ne vždycky je žena spokojená, respektive ne vždycky se jí do sexu chce. V takovém případě může být sténání jakousi snahou o rychlé ukončení sexuálního aktu. Takovou pomyslnou prosbou toho, aby partner co nejrychleji vyvrcholil a ona se znovu mohla vrátit do práce, ze které ji vyrušil proto, že je zrovna středa.

Ano, polechtám ti tvé ego

Jindy jsou ženy ke svým partnerům, dá se říct, trochu milosrdné a chtějí je za uspokojení pochválit či nějak se jim odvděčit. Proto se nezdráhají a svým sténáním jeho ego jistým způsobem zvyšují. Muži se totiž domnívají (už z logiky věci), že hlasitá žena je důvodem k většímu sebevědomí.

Milování
Milování – Zdroj: Shutterstock.com

Orgasmus? Ani náhodou

Co muže také zrovna nepotěší, je další důvod, který za ženským sténáním stojí. Ano, sice je někdy důvodem hlasitých zvuků skutečné dosažení orgasmu, jindy jde však o projev předstíraného vyvrcholení. Ženy totiž vědí, že když se to mužům nevyvede, cítí se frustrovaní a bezvýznamní, i když je vina na straně ženy. A tak je nechávají v tom, že se vše podařilo, jak si plánovali a jak chtěli.

Pro klidnou mysl

A někdy za to může jenom touha po vyčištění hlavy. Ne vždycky umí dámy vyjádřit své pocity během dne v práci nebo na kávě s kamarádkami a svou hlavu si tedy musí vyčistit jinak. Třeba tím, že si při sexu zasténají.

 

Zdroj:

https://lajk.iprima.cz/sex-vztahy/12-duvodu-proc-jsou-zeny-pri-sexu-hlasitejsi-nez-muzi

5 důvodů, proč ženy při sexu sténají. Ne vždy za tím stojí výkon muže

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!