Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Špatný sex / foto: shutterstock

Doplněk stravy pro erekci Amarex

Pokles libida či porucha erekce mohou potrápit každého muže bez ohledu na věk. Pokud hledáte způsob, jak se vrátit do formy, ale nechcete ihned sahat po lécích na předpis lékaře, skvělou volbou jsou nejrůznější doplňky stravy na podporu erekce a libida.

Jedním z nich je i Amarex, který se může pochlubit čistým složením, rychlým nástupem účinků, a především dostupností bez nutnosti lékařského předpisu. Jaké jsou jeho výhody a skutečně funguje? To vám odhalíme v dnešní recenzi.

Co je to Amarex?

Amarex představuje ideální alternativu, pokud se chcete vyhnout lékům na předpis, ve kterých je zbytečné množství chemie a dalších potenciálně škodlivých látek. Oproti tomu doplněk stravy Amarex obsahuje pouze přírodní látky, tedy žádné umělé hormony či nežádoucí aditiva. Díky tomu je navíc volně prodejný, a vy tak nemusíte mít pro jeho pořízení předpis od lékaře.

Účinku Amarexu

Amarex se díky komplexnímu složení může pochlubit celou řadou příznivých účinků na mužský organismus. Přestože primárně je určen pro podporu erekce a celkové zlepšení sexuálního života, prospěšný je i v dalších oblastech:

Podpora erekceLepší sexuální prožitekDelší pohlavní stykVyšší libido a sexuální touhaMírnější únava a vyčerpáníZlepšuje psychický stavNormální stav hormonální soustavySložení produktu a aktivní látky

Tím nejzásadnějším kritériem při výběru doplňku stravy pro podporu erekce je zejména složení. To v případě Amarexu vypadá opravdu slibně. Obsahuje totiž pouze léty ověřené přírodní extrakty a další aktivní složky, které společně pomáhají k lepšímu sexuálnímu životu.

Kotvičník zemní

Kotvičník zemní je takovým evergreenem mezi přírodními přípravky pro zlepšení libida. Mimo jiné je součástí tradiční čínské medicíny, hlavní využití však nachází jako afrodiziakum. Není proto divu, že si získala lidové označení zelená viagra. Jedná se o skvělý doplněk stravy pro podporu sexuálního zdraví nejen pro muže, ale i ženy. Kapsle obsahuje 220 miligramů kotvičníku, a to standardizovaný extrakt 90% saponinů. Díky tomu se může produkt pochlubit výrazným efektem.

Maca peruánská

Blahodárných afrodiziakálních účinků této rostliny využívali už dávní Inkové. Nejen, že podporuje libido, ale také pomůže k celkově lepší fyzické i psychické odolnosti. Za zmínku stojí také fakt, že je považována za bylinu plodnosti, a to jak u žen, tak mužů. Jelikož je pro ni typická zemitá chuť a písková konzistence, právě užívání v kapslích patří mezi nejoblíbenější formy konzumace. V jedné kapsli najdeme 75 miligramů macy. 

L-Arginin

Tato esenciální aminokyselina je naprosto klíčová pro správné prokrvení organismu, a není tedy žádným překvapením, že je součástí mnoha doplňků stravy pro lepší erekci. Díky tomu, že podporuje rozšiřování cév, pomáhá k pevnější a kvalitnější erekci. V jedné kapsli najdeme 100 miligramů L-Argininu.

L-Citrulin

Tato aminokyselina se řadí mezi neesenciální, avšak podobně jako L-Arginin pomáhá ke zlepšení prokrvení, potažmo erekce. Důležitá je zejména jejich kombinace – společně vyvolávají tzv. synergický efekt, tedy vzájemné zesílení účinku. Jedna kapsle obsahuje 75 miligramů L-Citrulinu.

Vitamín C

Vitamín C má podobně jako výše zmiňované aminokyseliny vliv na naše cévy. Mimo jiné také pomáhá bojovat s únavou a posiluje náš imunitní systém. V jedné kapsli najdeme 50 miligramů vitamínu C, tedy 62% denní doporučené dávky. Jelikož se jedná o vitamín rozpustný ve vodě, není třeba se obávat předávkování.

Muira puama

Další aktivní složka nás zavede do Amazonie. Tato exotická bylinka vyniká svým vlivem na zvýšení libida, zlepšení erekce a také celkové fyzické i psychické odolnosti. V jedné kapsli se nachází 75 miligramu této látky.

Piperin (extrakt z černého pepře)

Poslední složkou Amarexu je tzv. piperin, tedy alkaloid obsažený v černém pepři. Důležitá je zejména jeho synergická funkce – jednoduše pomáhá zvyšovat účinek ostatních aktivních látek doplňku stravy. V jedné kapsli najdeme 5 miligramů piperinu.

Dávkování produktu a nástup účinků

V poměrně decentním obalu na nás čeká 30 kapslí Amarexu. Vzhledem k tomu, že doporučená denní dávka je přibližně dvě až tři tobolky, tak vydrží až na patnáct použití. Užívat bychom přípravek měli na lačno, případně na polosytý žaludek, a následně zapít dostatečným množstvím vody. Pro viditelný účinek však nezapomeňte, že je nutná sexuální stimulace!

Samotný nástup účinků lze očekávat přibližně do hodiny, proto je vhodné tobolky užívat minimálně půl hodiny před sexuální aktivitou.

Proč zvolit Amarex?

Amarex se může pochlubit hned několika benefity. Nejen, že je složení 100% přírodní, ale navíc se můžete těšit i na poměrně rychlý nástup účinků. Amarex je vyroben pouze z certifikovaných extraktů, plusové body dáváme také za to, že je uvedeno jejich přesné množství. Za zmínku stojí také fakt, že tento český výrobek nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky, a navíc byl schválen a doporučen renomovaným českým urologem. 

Doplněk stravy pro erekci Amarex

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!