Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hračky pro dospělé / foto: shutterstock

Hračky pro dospělé posouvají hranice vášně správným směrem

Nejeden partnerský nebo milenecký vztah zaznamená postupem doby, že se vášeň jaksi vytrácí. Jak tomu předejít? Jak si okořenit sexuální život? Sáhněte po hračkách pro dospělé.

Sexuální pomůcky nejen pro chvilky o samotě

Mnoho žen má dobře schovanou nějakou tu sexuální pomůcku. Najdou se i u mužů. Přicházejí na řadu, když jsme o samotě, máme takzvaně chvilku jen pro sebe a jednoduše řečeno dostaneme chuť. Nicméně, není to jen o tom sáhnout po těchto hračkách pro dospělé, když jsme sami. Do intimního života sexuální hračky patří, a to i do partnerského intimního života.

Hračky pro dospělé
Hračky pro dospělé – Zdroj: Shutterstock.com

Hračky pro dospělé jsou jako koření

Když uvaříte jídlo bez koření, zasytí vás a najíte se, ale když jídlo dobře okořeníte, nejen že vás zasytí, ale ještě si i pochutnáte a zcela jistě se budete těšit na to, co si uvaříte příště. A stejné je to s děním v ložnici. Přirovnání možná malinko na hraně, ale asi si každý dovede představit přímou souvislost.

Sexuální pomůcka není náhrada, jen pomocník

Ať už se jedná o jakoukoliv sexuální pomůcku, není v posteli proto, aby partnera nebo partnerku nahradila. Je tam proto, aby zpestřila dění v intimnostech, eventuálně, aby pomohla s větším prožitkem, a to oběma zúčastněným. Ve finále i samotná autoerotika za přítomnosti druhého z páru má své kouzlo, a když do toho zapojíte hračky, bude pohled na vás ještě víc vzrušující. Hranice vášně je dobré posouvat, ideálně tím směrem, aby to bylo jedině pořád jen lepší. Po čase, když máte pocit, že jste se jeden druhého nabažili, že už přesně znáte scénář vašich sexuálních radovánek, zkuste překvapit právě třeba nějakou tou hračkou. Možná to bude milé překvapení pro obě strany.

Vášnivé chvíle
Vášnivé chvíle – Zdroj: Shutterstock.com

Oddávejte se intimnostem, kořeňte si své milování a sexuální život a nuda nebo rutina se vám do intimního života nikdy nedostanou. A o to jde.

 

Zdroj:

https://zena-in.cz/clanek/4-tipy-na-hracky-pro-dospele-s-nimiz-si-uzijete

Hračky pro dospělé posouvají hranice vášně správným směrem

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!