Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sex / foto: shutterstock

Latex nemusí být zajímavý pouze pro BDSM pozitivní jedince

Možností, jak si můžete trochu osvěžit svůj skomírající sexuální život, je docela dost.

Pokud máte raději mírně drsnější praktiky s trochou sprosté mluvy, dost možná vás zaujme BDSM. Není potřeba s v něm angažovat plnou měrou. Často postačí si jen trochu přičichnout, třeba formou vhodného oblečení.

Latex i kůže jsou sexy

Zpestřete si život latexovými oblečky a uvidíte, že už nebudete chtít jinak. Latex oblečení je totiž dost oblíbené. Už na první pohled vypadá velice atraktivně a je i příjemné na dotek. Latex korzety nebo celotělové úbory jsou velmi populární i u párů, které jinak na BDSM hrátky příliš nejsou.

Latex oblečení

Víceméně se jedná jen o další sexy oblečení, které může velmi citelně přispět k lepším sexuálním zážitkům, třeba jako klasické podvazky.

Latex ovšem není hedvábí a jen tak se do něj obléct nelze. Chcete-li si cokoliv z tohoto materiálu na sebe navléci, měli byste nejprve vnitřní stranu oblečení obohatit speciálním pudrem, jinak se v něm budete sotva cítit příjemně.

Také proto hodně lidí od latexu upouští a preferuje spíše kůži. I kožené korzety vypadají zatraceně sexy, nicméně na ty už není nutné aplikovat žádný pudr.

Pomůcky

Sexy oblečky z kůže či latexu však nemusí být pouze nevinné. Jejich součástí často bývá i umělohmotné dildo. Takovýmto kompletům se obecně říká strap-on. Existuje hned několik druhů.

BSDM pomůcky

Mnohé jsou přidělané napevno k oblečení a nedají se vyměnit. Z pochopitelných důvodů jsou samozřejmě oblíbenější strap-ony s vyměnitelnými dildy. Lépe se tak dá experimentovat a člověk si tím pádem spíše přijde na své.

Mezi další velice populární BDSM pomůcky patří mimo jiné i Magic wand. Masážní hlavice Magic wand je specifická tím, že je vhodná pro obě pohlaví. Stačí si pouze vybrat vhodný nástavec. Existuje jich hned několik druhů, takže si jistě dokážete zvolit takový, který vám bude nejvíce vyhovovat.

K tomuto článku není otevřena diskuze