Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hračky pro dospělé / foto: shutterstock

Erotické hračky na rozdmýchání vášně nejen pro single ženy

Hledáte něco pro zpestření vašeho vztahu s partnerem, nebo jste sama a chcete si dopřát pořádnou dávku rozkoše kdykoliv budete mít chuť? Řešením může být chytrá erotická hračka, která dokáže ve vašem těle vyvolat doslova bouři emocí. 

Co jsou womanizery

Vypadá trochu jako digitální teploměr, ale teplotu vám rozhodně měřit nebude. Zato ve vás rozproudí krev a vášeň vystupňuje na maximum. Řeč je o chytré erotické hračce pro ženy, které se říká womanizer. Jedná se o tlakový či nasávací vibrátor, který se nasazuje na klitoris. Jeho stimulací vás dokáže dovést na vrchol během několika minut. 

Womanizery seženete v různých variantách i designech. Jsou obvykle voděodolné, vyrobené ze silikonu, takže jsou heboučké na dotek a dopřát si svou chvilku rozkoše můžete třeba i ve vaně. Některé womanizery jsou maličké a můžete je schovávat v kabelce a použít kdekoliv chcete. Jiné mají větší tvar, který lépe padne do ruky. Rozkoš vám však poskytnou všechny. 

Erotické hračky
Erotické hračky – Zdroj: Shutterstock.com

Womanizer nejen pro single ženy 

Pokud si myslíte, že tuto dráždivou hračku využívají jen ženy, které jsou single, jste na omylu. Womanizer se skvěle hodí k erotickým hrátkám s partnerem. Představte si, kdyby vás partner přivázal k posteli a touto hračkou vás dráždil. Něžně mučit vás s ní může i bez svazování. Navíc pokud necháte womanizer stimulovat vás klitoris a budete se dál věnovat pohlavnímu styku s partnerem, může být vaše vyvrcholení delší a intenzivnější než jindy. 

Vášnivé chvilky
Vášnivé chvilky – Zdroj: Shutterstock.com

Zpestření hrátek s partnerem 

Pro zpestření hrátek v posteli existují i další chytré hračky. Vedle klasického womanizeru si můžete pořídit pořádně vytuněné modely. Jedním z nich je stimulátor klitorisu ve spojení s vibrátorem. Ten vám dopřeje dosáhnout nejen klitorálního orgasmu, ale i hlubokého vaginálního. Vibrátorem navíc můžete dráždit i svého partnera. Přiložením vibrující hračky k jeho intimním partiím ho dokonale vzrušíte a vygradujete i jeho vášeň maximum. 

Modelem určeným vyloženě pro páry pak je stimulátor klitorisu spojený s pánským vibračním kroužkem. Zatímco kroužek bude vzrušovat vašeho partnera, vás bude dráždit při společném propojení stimulátor. Vzájemné vyvrcholení tak bude přímo výbušné. 

 

Zdroj: 

https://zena-in.cz/clanek/4-tipy-na-hracky-pro-dospele-s-nimiz-si-uzijetehttps://www.notino.cz/beautyblog/tipy-a-rady/jak-vybrat-eroticke-pomucky-pro-zeny/

 

Erotické hračky na rozdmýchání vášně nejen pro single ženy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!