Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Líbání / foto: shutterstock

Líbá váš patner jako leklá ryba, nebo jako bůh?

Polibky jsou nejintimnějším kontaktem vůbec. Umí se váš partner vášnivě líbat? Co o něm prozradí způsob dávání polibků?

Šermíř

Vaše rty se setkají, a tím se spustí válečná bitva. Váš partner se snaží a bojuje ze všech sil. Má pocit, že když se rychle nemrská ve strhávajícím rytmu, nejde o dostatečně vášnivý polibek.

Co to značí: Žijete s divochem, který jde do všeho s elánem a naplno. Energie z něj jen srší. Některé dny byste si i přála, aby byl něžnější a k vám vnímavější. Tento způsob líbání může značit i jistou sebestřednost a egoičnost. Druhou možností je, že váš partner nemá příliš mnoho zkušeností a neustále dopilovává svou techniku. Ideální situace pro hledání společného a jedinečného způsobu mazlení.

Vášnivý polibek
Vášnivý polibek – Zdroj: Shutterstock.com

Hryzač

Když se s vámi líbá, máte pocit, že jste v mučidlech. Bolestivě vás kouše, hryže, vysává a vymlouvá se na přílišnou náruživost. Něžného a citlivého polibku se od něj nedočkáte, jak je rok dlouhý.

Co to značí: Nejspíš jde o zakukleného sadistu. Povšimněte si detailů i při jiných milostných hrách. Tahá vás za vlasy? Snaží se vás škrtit? Jeho doteky jsou drsné a bolestivé? Nejste-li skrytá masochistka, vezměte nohy na ramena, než bude pozdě.

Leklá ryba

Doslova a do písmene vám vloží jazyk do úst s heslem: dělej si, co chceš. Cítíte jeho ochablé rty a svaly jeho jazyka ve vás líně spočívají? Očekává váš parter, že veškerou „práci“ obstaráte jednoduše za něj?

Co to značí: Partner vám tímto způsobem dopřává obrovskou míru svobody, abyste se mohla naplno projevit taková, jaká jste – to je ta optimističtější varianta. Bohužel ta druhá už tak pozitivní není – partner se s vámi líbá pouze z povinnosti. Nejspíš ho to s vámi vůbec nebaví. Je dost možné, že s vámi sice rád souloží, ale jinak to na žádnou velkou lásku nevypadá.

Eskymák

Váš partner se důsledně vyhýbá francouzským polibkům. Líbá jako váš spolužák Karel, se kterým jste se vodila za ručičku v první třídě. Víc než letmý kontakt rtů vám nedovolí.

Co to značí: Možná je váš partner Eskymák, ti totiž používají víc nosy. Jestliže ale předky na severu nemá, bude mít váš milovaný nějaký problém. Třeba je příliš úzkostlivě citlivý na hygienu a bojí se, že by od vás něco chytil. Nebo může trpět nějakou poruchou osobnosti, nízkým sebevědomím, popř. úzkostí.

Eskymácké líbání
Eskymácké líbání – Zdroj: Shutterstock.com

Buran

Ani si nevzpomenete na okamžik, kdy vás partner naposledy políbil? Když zrovna máte chuť se mazlit, nemůžete se zbavit pocitu, že se vnucujete? On se zatím tváří, jako by vám dělal bůhví jakou milost.

Co to značí: Je to buran, pryč od něj. Tady není žádná jiná rada. Jestliže jste spolu už dlouho, může to být prvním signálem, že není všechno v pořádku. Ale pokud jste spolu pár měsíců, mějte se ráda a neztrácejte čas. Než definitivně odejdete, vysvětlete mu, v čem vidíte jeho chyby. Možná se u budoucích partnerek bude snažit víc.

Líbá jako bůh

Do líbání vkládá nejen vášeň, ale i svou duši. Umí se vcítit do vašich pocitů a přizpůsobí se vám rytmem. Vynalézavě pracuje se svými rty i jazykem. Při jeho polibcích cítíte, jak vám vzrušení narůstá v těle a vy po něm toužíte stále víc a víc.

Co to značí: Váš partner vám vyhovuje, jednoduše si spolu sedíte. Líbání odráží váš společný vztah. Máte pocit, že při líbání se vám dívá hlouběji do nitra, než při milování. Jste ideální pár. Užijte si každou milostnou chvilku, kterou můžete strávit společně.

 

Zdroje:

https://www.jsmekocky.cz/clanek/eliska-jedlickova/sex-vztahy/typologie-polibku-co-k-tobe-citi-prozradi-nejen-jeho-rty

https://lajk.iprima.cz/sex-vztahy/odhaleno-vite-jak-dobre-libate-podle-techto-druhu-polibku-poznate-jak-dlouho-vam-to-s

https://www.prozeny.cz/clanek/umite-se-spravne-libat-mame-navod-na-nejvzrusivejsi-techniku-10304

 

Líbáš jako leklá ryba

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!