Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milování na letadle / foto: shutterstock

Vyzkoušejte sex mimo postel a zažijete opět uragán

Prvotní zamilovanost a elektrizující vášeň se může mezi partnery vytratit. V ložnici se pak při milostném aktu odvíjí stále stejný scénář. Jak tomu předejít a jak vrátit vášeň do vztahu? Zapomeňte na chvíli na ložnici.

Milujete se, ale milování už není co bývalo

Na začátku vztahu se nám rozklepou kolena už jenom při myšlence na sex s partnerem. Vzrušení zažíváme i při polibku a po doteku se nám ozvou motýlci v břiše. Jenže to je na začátku vztahu. Po čase se vášeň může jednoduše řečeno vytratit. Milování je potom sice pořád hezké a chceme se milovat, ale začneme se v posteli tak nějak nudit.

Jak na probuzení nové vášně?
Jak na probuzení nové vášně? – Zdroj: Shutterstock.com

Rutina často vztah nebo manželství pomalu začne ničit

Někdo zkouší stále něco nového, někdo si k milostným hrátkám přibere hračky pro dospělé, ti odvážnější zkouší v sexu praktikovat vše možné i nemožné. Někdo je ovšem v tomto směru komornější a žádné extra novoty zařazovat do sexu nechce. I tak se ale dá předejít rutině partnerského sexu.

Nejčastějším místem pro milostné hrátky v dlouhodobém vztahu je postel. Je to pohodlné, co si budeme povídat. Ve většině případů se partnerské milování omezí právě jenom na postel, a to je chyba. Možná by se spíše hodilo říci, že je to škoda. Nikde není napsané, že sex po letech partnerského soužití musí probíhat jen v posteli.

Milování ve sprše
Milování ve sprše – Zdroj: Shutterstock.com

Kde všude se oddávat sexu, aby nuda neměla šanci?

Když ne pro sex, tak minimálně pro žhavou předehru je vhodná sprcha. Teplé proudy vody, vzájemné umývání, to vše zvyšuje chtíč. Koukáte s partnerem na film, co vás ani jednoho moc nebaví?  Postarejte se o zábavu. Beze slov si sedněte obkročmo partnerovi na klín a začněte ho líbat, dál už to půjde samo. Na sexuální hrátky může posloužit i židle, můžete se opřít o linku a nechat se laskat ze zadu nebo můžete skončit se svým milým na podlaze.

Ač se mohou zdát tyto tipy jako klišé, uvidíte, že pokud vyzkoušíte alespoň jednu variantu, na další místečka, vhodná k vášni, už přijdete sami.

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/skvely-sex-v-dlouhodobem-vztahu-staci-dodrzovat-techto-7-pravidel-41296

 

 

 

 

Vyzkoušejte sex mimo postel a zažijete opět uragán

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!