Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Když při sexu nevydá ani hlásku

Muži mají rádi, když partnerka v posteli sténá. Vzrušuje je představa, že ji dokáží přivést do stavu, kdy už se neovládá a křičí slastí. Ale sami se občas hlasově projevit zapomínají. Proč? Důvodů může být několik.

1. Myslí si, že je to ženská záležitost

Ve většině pornofilmů jsou to spíš ženy, kdo se hlasově projevuje. Proto mu přijde normální, že on je spíš potichu, zatímco partnerka ať si klidně vzdychá, jak se jí zlíbí. Zrychlené dýchání je v podání ženy také možná po poslechové stránce o něco atraktivnější a přirozenější než to mužské. Ale i ženy chtějí slyšet, jak moc si to s nimi partner užívá a jak ho dokážou rozdráždit.

 

2. Připadá si u vzdychání trapně

Veškeré hekání, sténání a vrnění zní od ženy sexy. Ale jemu se může zdát, že všechno, co ze sebe on sám při styku vydá, zní šíleně ufuněně, trapně a chlípně. Natož jestli se některá z jeho předešlých partnerek byť jen v náznaku pousmála, když se pokusil uvolnit a dát hlasitěji najevo, co to s ním dělá...

 

3. Prostě ho na to neužije

Tady se toho tolik nesvede, ať se snaží žena jakkoli a dává mu najevo, že by ho u toho ráda slyšela, on je pořád jako ryba. K dobrému sexu hlasité vzdechy nepotřebuje a v klidu se bez nich obejde. Někdy se na naléhání partnerky pokusí o nějaký projev, ale po krátké době zase sklouzne do starých tichých kolejí.

 

4. Soustředí se na jiné vjemy

Rád se na ženu dívá, jak se vlní, miluje její smyslnou vůni, s oblibou hladí rozpálenou kůži, líbá její rty a tělo... Vnímá tedy sex jinými smysly než sluchem. Do erotických her zapojuje spíš zrak, čich, hmat a chuť. Pokud to všechno dělá pořádně, asi mu tu absenci vzdechů lze i odpustit…

 

5. Byl zvyklý na "tichou domácnost"

S expřítelkyní provozoval sex bez větších zvukových projevů. Mohli bydlet v paneláku, kde je všechno slyšet nebo ve vedlejším pokoji mohli pobývat kazisouložníci (kulantně řečeno) v podobě rodičů, dětí či spolubydlících. Jednoduše byl naučený, že se musí krotit a zvykl si na to. 

 

6. Až tak moc si to neužívá

Trochu drsnější varianta, ale i ta se nesmí opomenout. Pokud mu na partnerce příliš nesejde nebo ho nedokáže dostatečně nabudit, s nějakými tarzanskými výkřiky se s největší pravděpodobností nedá počítat. Někdo si užívá každý sex, ale spousta mužů má laťku na určité úrovni. Případně může mít rád i některé neobvyklejší praktiky, to vše se může projevit.

 

7. Bojí se, aby si nevyděsil partnerku

Třeba si je opravdu vědom, že při sexu řve jako zvíře a ještě k tomu miluje, když si u toho může pořádně sprostě zanadávat a počastovat partnerku výrazy, které by jí za normálních okolností nikdy neřekl. Proto se radši krotí úplně, aby mu něco neujelo.

 

8. Příliš se na ni soustředí

Tak moc se snaží uspokojit při milování především ženu, jejíž sténání poslouchá do posledního detailu a podle toho zjišťuje, co jí nejvíc rozpaluje, že na sebe tak trochu zapomíná. Je sice milé, jak je ohleduplný, ale i ženy mají zážitek ze sexu o polovinu intenzivnější, když vidí, že je muž jako smyslů zbavený, maximálně si to s nimi užívá a dá to pořádně najevo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 336