Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nevytahujte v sexu všechny trumfy

Jasně, každý by rád od první chvíle nechal partnera zírat v němém úžasu a s otevřenou pusou nad svým sexuálním uměním a erotickými vychytávkami, ale je celkem škoda vytáhnout všechna esa z rukávu hned napoprvé.

Platí to u mužů i u žen, chceme se předvést v tom nejlepším světle, protože na první dojem se hodně dá, jen to občas s tou snahou zbytečně přepískneme.

 

Pánové se snaží vydráždit partnerku na maximum a pohrát si s ní, což někdy chvilku trvá. Přitom jsou obvykle celou dobu vzrušení a pak se ještě pokouší vydržet nebezpečně dlouho v akci. To často končí nejenom vyčerpáním tělesným, ale i faktem, že je přestává poslouchat jejich nejlepší kámoš, který je nechá ve štychu a nepomůže už ani živá voda…

 

Muž si připadá hloupě, protože si to napoprvé představoval jinak a žena zase přemýšlí, kde se stala chyba a jestli je pro něj dostatečně přitažlivá, když se to nepovedlo až do konce. Dostáváme se do začarovaného kruhu, kde nálada padne pod bod mrazu.

 
Není to soutěž

Na druhé straně se občas i ženy snaží udělat co nejlepší dojem a zapsat se do mužovy paměti jako sexuální dračice. Chtějí předvést, že jim není nic cizí a mají už něco za sebou.

 

Poměrně záhy se začnou sápat do partnerova poklopce, rozehrají ruční práce, po chvíli předvedou, že nejsou žádné upejpavky a chopí se činu v orálním podání, načež zakrátko zaujmou vůdčí pozici a osedlají si dotyčného bez zbytečných cavyků.

 

Což o to, pro většinu mužské populace je tento situační model více než lákavý, ale takový začátek milostného svazku má i svá úskalí. Nejenže se oba ochuzují o postupné poznávání a vzrušující prozkoumávání vzájemnými dotyky a polibky, ale při takové "hrrr akci" se obvykle předvede sice skoro všechno, ale nic ne pořádně. Dotyčná žena působí spíš jako adeptka na vítězství v soutěži "Jen zírej, jaká jsem zlobivá holka."

 
Na zlatém podnose

Muži o takovém sexu sice často sní, ale jen málokterý by si přál podobným zážitkem začínat dlouhodobý vztah. Ovšem na záležitosti jedné noci je takhle odvázaný sex pořádnou jízdou, na kterou muž bude dlouho vzpomínat a vsaďte se, že ji bude dávat k dobru ještě léta mezi kamarády.

 

V opačném případě by se ale muž mohl i trochu polekat. Navíc pokud mu všechno žena naservíruje na zlatém podnose hned napoprvé a on se nelekne a zůstane, může od ženy očekávat podobnou smršť i nadále a poněkud zlenivět. A po nějaké době už nebude ani co nového předvádět. Takže ano, rozmazlovat se má, ale hezky postupně...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 193