Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Soulož s lavičkou skončila v nemocnici

Kuriózní situaci museli řešit zdravotníci v Hongkongu. V lavičce totiž uvízl muž, který se s ní snažil souložit. A málem ho to stálo to nejcennější...

Policie byla spolu se zdravotníky přivolána do parku Lan Tian v Hongkongu kvůli jednačtyřicetiletému Le Xingovi. Muž prostrčil svůj penis do mezery v lavičce. Jenže když se vzrušil, penis mu naběhl a muž se nemohl od své dřevěné milenky najednou odtrhnout.

Pan Xin přiznal, že se cítil opuštěný a smutný. Když uviděl tu lavičku, řekl si, že by mohla být legrace, když se s ní zkusí pomilovat. Teď už ví, jak to byl blbý nápad a ostudu má do konce života vybranou.

Nepomohlo ani pouštění žilou
Když policisté se zdravotníky dorazili na místo, pokoušeli se zmírnit ztopoření penisu a dokonce mu pustili žilou. Bohužel veškerá jejich snaha byla neúspěšná a Xing byl nakonec i s lavičkou převezen do nemocnice.

Tam zapeklitou situaci řešili čtyři lékaři, až se jim po třech hodinách podařilo penis osvobodit. Po pravdě řečeno v hodině dvanácté, protože kdyby byl uvězněn jen o hodinu déle, musel by být penis amputován.

Jak to vypadá, lidé touží po čím dál bizarnějších sexuálních zážitcích. Již jsme psali o tom, jak v Británii mladík souložil s chodníkem, jiný zase s bicyklem a další výtečník si to rozdával s vysavačem. Nebo jsou lidé prostě jen stále více zoufalí a osamělí?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 398