Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halle Berry / foto: egotastic

Halle Berry: Před sexem špagety a víno

Nejkrásnější žena Halle Berry prohlašuje, že nejlepšího sexu si užívá po čtyřicítce.

Dvaačtyřicetiletá herečka Halle Berry, která byla prestižním magazínem Esquire zvolena nejkrásnější žijící ženou planety, se otevřeně přiznala, že dosahuje mnohem intenzivnějších orgasmů, když je iniciátorkou sexuálních hrátek.

Po čtyřicítce si prý užívá mnohem kvalitnějšího sexu než před lety.

"Řeknu vám to takhle. Se svou sexualitou jsem se vyrovnala až po čtyřicítce, kdy jsem se přestala stydět sama před sebou i před svým partnerem. Takže jsem byla poprvé ve svém životě schopná otevřeně přiznat, co mi v sexu přináší rozkoš," nechala se slyšet herečka s tím, že u ní přirozené zábrany odbourává sklenka dobrého vína.

Lépe jednou a pořádně
"Myslím, že sklenka vína před sexem je sexy a dodává kuráž. Vzrušují mě také špagety, které mi partner servíruje do úst přímo ze svých prstů," rozvinula fantazii Halle, která je přesvědčena, že v sexu nejde o frekvenci sexuálních aktů, ale o intenzitu prožitku.

"Dávám přednost jednomu vzrušujícímu intenzivnímu milostnému prožitku před desítkami neosobních styků," dodala herečka, která v současné době žije s modelem Gabrielem Aubrym, s nímž má půlroční dceru Nahlu Arielu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 111