Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevěra / foto: shutterstock

Češi čtvrtí v lize promiskuity

V příležitostném sexu vedou Britové, ale ani našinec se neztratí. Je to poměrně kontroverzní vítězství, ale mohou ho slavit Britové.

V podrobném průzkumu se totiž ukázalo, že právě Britové a Britky jsou nejpromiskuitnější ze západní civilizace. Poměrně překvapivé zjištění, že? Obzvlášť když si člověk představí typického obyvatele této země, který vášeň zrovna nevyzařuje.

Morálka je fuč
Ukazuje se, že dny, kdy si Britové zakládali na puritánské morálce, už jsou dávno pryč. Vědci to připisují na vrub mizící náboženské morálce a emancipujícímu se ženskému pohlaví, které dnes již samo vyhledává „úlety“.

Výzkum si bral na paškál v podstatě náhodný sex na jednu noc. A je dost překvapivé, že lidé z Velké Británie předehnali svobodomyslné Nizozemce či vášnivé Italy. Ti skončili třetí, respektive jedenáctí. Na druhou příčku se vyšplhalo Německo a čtvrtou zaujímá Česká republika. Takže „úspěch“ – máme aspoň bramborovou. Na pátém místě skončili Francouzi.

Britové si kradou partnery
Promiskuita se každopádně šíří celým světem. Společnost už nepokládá za nikterak zvláštní, když se ženy či muži pouští do jednorázových dobrodružství, aniž by pomalu znali jméno svého sexuálního partnera.

Výzkumu se účastnilo čtrnáct tisíc lidí z osmačtyřiceti zemí. Jedinci byli formou dotazníku vyzváni k přiznání svých úletů na jednu noc a také měli popsat, jak se k příležitostnému sexu staví.

Zjištění potvrdilo již dříve zjištěná fakta. Například ten, že Britové si více než jiné národy kradou partnery. Tedy jinak řečeno, že jsou si hodně nevěrní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 166