Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nahá Amy Winehouse. Sluší jí to?

Když máte dobrý důvod, tak se klidně svlékněte. Udělal to kde kdo. Kvůli rakovině šla na Evu nejedna celebrita. Kromě Amy to byla i Victoria Beckham, Wynona Ryder či Helena Bonham. Posuďte sami, jak jim to sluší.

Konečně něco pozitivního, Amy!
Po všech možných skandálech, propitých a profetovaných nocích Amy konečně podnikla něco pozitivního, za co ji veřejnost může pochválit. Aby upozornila na rakovinu prsu a její prevenci, Amy šla na Evu, tedy měla zakryté bradavky a před tělem kytaru, ale jinak neschovávala vůbec nic. Svlékla se takhle pro britský magazín Easy Living.

magazin.cz

Amy říká: “Jsem vážně ráda, že jsem mohla podpořit tento projekt, protože lidi ještě dostatečně nechápou, že rakovina prsu se nevyhýbá nikomu. Postihuje staré, stejně tak jako mladé.“

Pomáhá nahota? Kdyby se na veřejnosti svlékla vaše ošklivá sousedka, kterou nikdo nezná, tak by tím asi nikomu nepomohla. Spíš by někomu přivodila infarkt. Ale u celebrit je to jiné. Na jejich nahá těla je zvědavý kde kdo, a tak se díky tomu dá něco dobře propagovat.

Na černobílé fotce nahé Winehouse vidíme dva kousky lepící pásky přes bradavky, ale jinak odvážná zpěvačka ukázala celkem dost. Fotila ji Carolyn Djanogly.

Za boj proti rakovině si vysloužila song od Briana Adamse
Díky boji proti rakovině Amy zaujala Briana Adamse, který jí dokonce napsal song. Podle Daily Mirroru je o tom, jak spolu Adams a Winehouse strávili Silvestra v jeho luxusní vile v Karibiku. Písničku uslyšíte na jeho novém albu. Winehouse prý souhlasila, že s ním písničku bude zazpívá na pódiu na jeho koncertech.

Helena Bonham Carter nahá kvůli rakovině prsu

Ze stejných důvodů se vysvlékla i herečka Helena Bonham Carter před stejnou fotografkou Carolyn Djanogly. Výtěžek z této fotky šel na organizaci, která pomáhá více než 8000 ženám, kterým jejich lékař každoročně diagnostikuje rakovinu prsu.

magazin.cz


Victoria Beckham „Chraňte kůži, ve které žijete.“

I Victoria se nechala vyfotit nahá na trička Marc Jacobs z loňské kolekce, přes sebe měla nápis: “Chraňte kůži, ve které žijete.“ Beckham se stala jednou z předních tváří této kampaně, která upozorňuje na nebezpečí rakoviny kůže, kterou si lidi často zaviní sami nebo jí přinejmenším mohou podchytit včas, ale když se o to nezajímají, může je to nakonec stát život.

magazin.cz

Jedno tričko stojí asi 25 Eur. Ve stejné kampani ukázaly svá těla také Dita von Teese, Selma Blair, Naomi Campbell, Julianne Moore, Christy Turlington či Wynona Ryder.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 413