Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Zkoušeli Kámasútru, skončili ve špitále

Odvážný pár byl převezen do nemocnice poté, co se zasekl v pozici okoukané z Kámasútry.

Šestapadesátiletý Ivan Sokolov se pořádně vyděsil, když zjistil, že je uvězněný ve vagíně své ženy Valentiny, která dostala svalovou křeč při jedné ze sexuálních pozic.

Poté, co se zoufalý pár pokoušel více než hodinu uvolnit sám, nezbylo jim, než aby studem zrudlý přivolal na pomoc rychlou záchranou službu.

Jen středně obtížná poloha
Lékaři z nemocnice ve městě Kalhuga ve středním Rusku jen stěží zadrželi smích, když pár dovezli do nemocnice, stále ještě zaseknutý do sebe v pozici, kterou indická bible sexu popisuje jen jako středně obtížnou.

„Muž se snažil zoufale uvolnit a možná by to i sám zvládl, ale jeho ženě bylo nutné pomoci z křeče,“ řekl jeden z lékařů.

K nešťastné události došlo poté, co pár dostal knihu od přátel a rozhodl se některé z popisovaných pozic vyzkoušet. Poloha, která se páru stala ostudnou, se nazývá Indrani. Žena vytočí kolena od sebe až je schopná vložit chodidla do mužova podpaží.

„Pro některé z pozic popisovaných v Kámasútře potřebujete docela slušnou fyzičku. Obyčejný pár středního věku může brzy zjistit, že je to velmi obtížné,“ řekl jeden expert deníku The Sun. A příklad Ivana Sokolova a jeho ženy je takovým důkazem místo slibů...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 573