Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Fíha! Holicí strojek a vibrátor v jednom!

Spojování více funkcí v jednom přístroji je časté a mnohdy praktické. Ale tohle spojení byste asi nečekali....

Růžový dámský holicí strojek vypadá na první pohled jako každý jiný, ale skrývá malé tajemství. Kromě bezvadných nohou si s ním užijete mnohem více zábavy – funguje totiž i jako vibrátor.

magazin.cz
Ve Spojených státech, kde byl představen letos na jaře, byl přijat se směsicí nadšení a odporu. S nápadem přišla osmadvacetiletá Tammy Roberts, obchodnice a matka malého synka. Právě mateřství jí vnuklo tento nápad. Toužila mít doma masážní strojek, ale nechtěla, aby jej její synek nebo přítel objevili.

„Stejně jako mnoho jiných žen i já si občas ráda užívám tajné intimní radosti. Ale na druhou stranu se bojím, že by mé soukromé hračky objevil můj syn,“ vysvětluje původ nápadu podnikavá maminka.

„Holicí strojek“ vydrží v provozu na baterky asi dvě a půl hodiny. Ale vzrušení nevyjde nejlevněji - v internetovém obchodě mytinge.com za něj zaplatíte necelé dva tisíce korun. Také je lepší přikoupit rovnou nabíječku.

Každopádně Tammy tvrdí, že „holicí strojek“ překoná všechny druhy „tajných masáží.“

„Skvělá věc na našem přístroji je, že obyčejná holítka vibrují, aby zpříjemnila samotné holení. V našem případě strojek vibruje nejrůznějšími způsoby a zpříjemní vám toho mnohem víc,“ dodává na závěr.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 603