Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Říkejte často: Miluji tě. Ušetříte!

Všechny ženy chtějí slyšet ty dvě slůvka, to jim úplně stačí ke štěstí...

Pokud nejste dostatečně majetní na to, abyste každý den zahrnovali svou drahou polovičku různými pozornostmi, máme pro vás dobrou zprávu. Všechny dary světa nahradí dvouslovná oznamovací větička: Miluji tě!

Z výsledků nové studie vyplývá, že celých 60 % žen potěší víc, když je jí řečeno, že je milována, než obvyklé dárečky jako květiny nebo čokoláda.

Neočekávané prohlášení o své lásce od manžela či přítele, je pro většinu žen ten největší dar, což je v době ekonomické recese jedna z řídkých pozitivních zpráv.

Překvapujte je
Pokud si pánové stále nejste jisti, zda je to ta nejlepší metoda, pak vězte, že jedna z nejúčinnějších balících metod jsou nepravidelné odpolední telefonáty na pracoviště své vyvolené spojené s ujištěním o vaší nehynoucí lásce, nebo jen krátkým popovídáním a projevením zájmu je její osobu.

A dvanácti procentům žen stačí ke štěstí, když nečekaně dostanou SMSku s milostným textem.

Studie, kterou si zadal výrobce přírodních preparátů BioStrath, také zjistila, že dopis od dlouho ztraceného přítele udělá třetině lidí z dne obyčejného, den šťastný.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 307