Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Jak přicházejí hvězdy o panenství

Dnes jsou krásné, žhavé a žádané, ale řešily podobný problém jako řada obyčejných dívek před nimi i po nich. Kdy a jak vlastně přišly hollywoodské hvězdy o panenství?

Sienna Miller je sexy a pánové to vědí. Po jejím boku se vystřídala celá řádka populárních chlapíků včetně Jude Lawa či Rhyse Ifanse, nyní tahle plavovláska visí na stěnách mnoha klučičích internátů, ale jak to bylo s tím prokletým panenstvím…?

 

Sienna o něj přišla se svým prvním vážným přítelem, a to v šestnácti letech. Kde? Ve vlastní ložnici s požehnáním matky. „Ujišťovala se, že jsem si ho přivedla,“ vzpomíná herečka. „Nechtěla, abych to dělala někde jinde, někde venku, takže mi řekla: Raději ho přiveď do mého domu a celé si to odbuď tady.“ Tedy, to je nabídka…

 
Vášeň s nožem

Angelina Jolie je osudovou kráskou, uhrančivé a sexy ženy již hrála v mnoha filmech, nyní se však spíše věnuje svým šesti dětem. Její vzpomínky na ztrátu panenství jsou už hodně vousaté, o věneček totiž přišla už ve čtrnácti letech. A jak by se u Angeliny, která se nikdy nechovala zcela podle „předpisů“, dalo čekat, nebylo to jen tak. Tekla totiž krev, a ne její.

 

„Měla jsem tehdy prvního kluka a spala jsem s ním ve čtrnácti. Cítila jsem vášeň a chtěla mu být co nejblíže, popadla jsem nůž a řízla ho. A on mě pak řízl taky,“ vypověděla Angelina. Vypadá to, že Brad se musí mít doma hodně na pozoru, když se Angie rozkuráží…

 

Daniel Racliffe aka Harry Potter ztratil panictví v šestnácti. Nespal tehdy žádnou vrstevnicí, dodnes opakuje, že do tajů sexu ho zasvětila nejmenovaná „starší žena“. V branži se povídá, že snad šlo o jistou kadeřnici, která se starala o vlasy herců při natáčení filmové série o kouzelnickém učni.

 

Pro Radcliffa nebyl větší věkový rozdíl ničím podivným, ale doplnil, že někoho by to „třeba mohlo trochu vyděsit“.

 

Brooke Shields si počkala

Dcerka Ozzyho Osbourna Kelly začala se sexem nejdříve z dosud jmenovaných, rovnou ve třinácti letech. A pak měla noční můry z toho, že možná otěhotněla. „Přesvědčila jsem sama sebe, že jsem v tom. Bylo mi třináct a ještě jsem ani nemenstruovala,“ vypráví.

 

Trochu ironií je, jak píše deník The Sun, že byla loni jmenována vyslankyní Mezinárodního dne antikoncepce. Opravdu trefné.

 

Krásná Brooke Shields říká, že sex odmítala a stranila se mu až do svých 22 let. Teprve pak konečně svolila a přišla o panenství. Proč čekala tak dlouho? Nebyla spokojená se svým vzhledem, ba co ví, nenáviděla to, jak vypadala.

 

„Cítila jsem stále větší tlak okolí a chtěla jsem to mít za sebou,“ podotkla k prvnímu sexu. Zcela jistě měla nabídek mraky, ale je dobře, že si počkala na tu správnou chvíli, kdy se cítila dobře a sebejistě.

 

A co vy, kdy jste přišli o panenství či panictví vy? A při jaké příležitosti? Napište nám o svém „poprvé“ do diskuse.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 194