Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Kdo má hezčí prsa: Arnold nebo Hasselhoff?

Nebo chlapík, co jen sedí doma u počítače a brouzdá po netu? Posuďte sami, ale přeci jen to vypadá, že kdo se alespoň trochu hýbá, nemusí vypadat jako sumista a nepotřebuje podprsenku velikosti 5.

Jack Nicholson je sice už děda, ale prostě má i dnes svoje kouzlo, i když schované v prsou ho asi nemá, protože na něm se léta podepsala. Jenže ať už s prsy vypracovanými jako za mlada nebo se slušnými dvojkami trčícími do světa, tenhle chlap má charisma.


David Hasselhoff je pro mnohé něco jako vyšeptalá hvězda předrevolučních béčkových filmů. Ale musí se mu nechat, že tělo si dodnes udržuje v perfektním stavu. Jeho vypracované břicho i prsa by mu mohl lecjaký mladík závidět. Jenže tělo netělo, proti prsatému Nicholsonovi je tenhle vypracovanec prostě jen odvar chlapa. Navíc se mu ta prsa pěkně potí a k tomu ještě ty šílené brýle? Kde jsi nechal vkus, Davide?

Když vám přetečou přes pásek, jste frajeři, pánové!
Teď mluvíme o pupcích, ale týkat se to může i prsou. Protože i pánská prsa mohou být celkem obstojně veliká. Třeba tenhle boxer by v prodejně se spodním prádlem musel kupovat minimálně čtyřkové košíčky podprsenky. Jeho obří prsa by mu mohly holky závidět. Nejspíš budou i pořádně pevná a svalnatá.


Hráč
Zato milovník herních konzolí si o pevných ňadrech může nechat jen zdát. Tohle tělo nepoznamenané sportem je opravdu otřesně rozteklé. Podobných těl se začne objevovat čím dál víc, protože generace dnešních dětí tráví u počítače a nejrůznějších počítačových her čím dál víc času. Takže si začněme na podobný pohled zvykat.


Kulturistka
Ale i moc pohybu škodí. Důkazem je otřesně vypadající kulturistka s prsy osvalenými tak, že nevíte, kde přesně končí. Tedy vlastně to vidíte, ale člověku se z toho pohledu nedělá zrovna dobře. Protože tohle přestala být ženská prsa už před hodně, hodně dlouhou dobou...


Golfista Phil Mickelson
Jeho bradavky vždy během golfového turnaje trčí pořádně dopředu, hra prostě tohoto skvělého golfistu dodnes vzrušuje, i když už je to ostřílený mazák. Stejně tak jako mužům se na ženách trčící bradavky líbí, působí vzrušujícím dojmem pánské „čudlíky“ na dámy. Takže Phil je určitě v kurzu.

magazin.cz

Sumista
Už tu máme také zmiňovaného sumistu, kterému by se lidi neradi podobali, jenže v sumo sportu je všechno jinak a platí tu jiná pravidla, obří zadky, přetékající břicha i šestková prsa jsou standard. Takže i když se to někomu nemusí líbit, tenhle prsáč je možná ještě lehká váha…

magazin.cz

Ice-T nahoře bez
No, tak to není moc pěkné. Prsa jsou divně položená a divně tvarovaná, nic moc pěkného, to kolegyně je má mnohem zajímavější, i když evidentně jí je nenadělila příroda, ale možná právě slavný Ice-T.

magazin.cz

Prsa la vista, baby
Kdeže jsou ty doby, kdy se na hrudníku rakouského rodáka a současného amerického guvernéra Arnolda Schwarzeneggera dalo sekat dříví a jeho by to maximálně tak lehce poškrábalo. Díky své vypracované postavě byl kdysi označen v Guinessově knize rekordů jako nejdokonaleji vyvinutý muž na světě. Čas je ale neúprosný, takže i prsa bývalého kulturisty nebo Barbara Conana či Terminátora, která milovaly ženy z celého světa a obdivovali skoro všichni kluci i chlapi, jsou povadlá, stará a vyfocená na plakátu by si je už dnes nikdo rozhodně do pokojíku nad postel nepověsil.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 250