Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kde se loví nejlepší chlapi? V železářství!

Když dámy vyrážejí na lov, může být někdy na místech, kam se všechny vrhnou, tak trochu těsno. Většinou se totiž jedná o stále tentýž repertoár osvědčených míst, kde se rády seznamují.

Báječné chlapy je však třeba hledat trochu někde jinde…

Ženy často hledají na špatné adrese
Ženy vyráží do ulic se seznamovat a pobavit. Scénář bývá tradiční. Rozehřát se příjemnou debatou mezi svými kamarádkami nebo kolegyněmi u vína, nad koktejly či kávou. A pak zamířit do jednoho z vyhlášených barů…

Ženy se také chtějí seznamovat v divadle, na vernisážích, na výstavách či na různých jiných kulturních akcích. Dost často na takových místech ale nebývají úspěšné, anebo se jim nedaří narazit na ty „správné chlapy“.

Čím to je?
Lauren Frances zkoumala muže, jejich chování a místa, kde se nejlépe seznamuje, za vás. Kromě toho že je zakladatelkou Výzkumného ústavu vášní a její sloupek Hollywoodský řetězec námluv vychází v časopise Flaunt podělila se o výsledky svých výzkumů také se čtenářkami ve své knize Ptakopravectví aneb ornitologický průvodce světem mužů. Seznamme se nyní s top místy pro seznámení podle Francesové…

Železářství
Vypravit se rovnou mezi kladiva a hřebíky – to znamená nechat valnou většinu konkurence za dveřmi. Velmi malé procento žen navštěvuje pravidelně železářství, prodejny pro kutily a jiné veskrze „pánské“ záležitosti. Výhodou tedy je především to, že se náhle můžete ocitnout v ryze pánské společnosti. Jste-li kdekoliv jedinou ženou či jednou z mála, vaše šance se rapidně zvyšují, byť byste byla jen šedý průměr.

Sportovní události
Výborná příležitost pro ty ženy, které hledají aktivního samce s bonusem v podobě vypracované a sportovní postavy. Navíc sportovní muži preferují ve většině případů ženy především se sportovním uvažováním a smyslem pro fair play, nemusíte tedy být žádná dokonale nalíčená hvězdička oblečená podle poslední módy.

Je dobré počítat s tím, že hlavní roli bude na sportovních akcích hrát pivo, klobásy a hry. A nebude to příliš odlišné ani po letech vztahu, ovšem spojení muži a sport, skýtá velkou jistotu. Víte, kde ho případně v pátek večer hledat.

Místní hřiště
Nemusíte hned vyhledávat velké zápasy nebo golfové a tenisové turnaje pro snoby. Velké množství šancí a příležitostí skýtá i místní sportovní hřiště. Protože se většinou sejde početnější skupina lidí, můžete lovit i mezi těmi, kteří právě nesportují. A hodnotit, fandit, popíjet a diskutovat s kamarádkou.

Knihkupectví
Frances upozorňuje, že jde o skvělé místo k lovu mužů, ale je třeba vědět, jak na to. Je také dobré rozhlédnout se kolem a podle oddělení v knihkupectví si najít typ svých preferencí. Pak již stačí stoupnout si poblíž, listovat knihy a požádat, co by vám doporučil. Jediné varování od autorky – muži navštěvující knihkupectví bývají často zadaní. Možná tedy neuškodí sledovat chvíli i prsty obracející listy knihy, zda se na nich něco neblýskne a nezatřpytí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45