Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

5 věcí, ze kterých poznáte, že ta holka je psycho!

Určitě jste to zažili. Holka se vám hrozně líbila, skvěle jste si rozuměli a za dva měsíce jste se musel schovávat a měnit telefonní číslo. Ukázalo se, že ta holka je totální magor. Psycho, se kterým se nedá vydržet.

1. Chová víc než tři kočky
Jste v tom. Scházíte se s šílenou ženskou. Víte proč všechny staré ženy, které chovají kočky, zůstanou na konci života sami? Všichni jejich bývalý partneři leží pohřbeni pod záhonem růží.

2. Neustále vás sleduje
Pokud vás nenechá dýchat, neustále vám textuje a volá, sleduje vás na sociálních sítích a bombarduje vás záplavou milostných e-mailů, je čas se přestěhovat. Hodně daleko. Tahle holka je vám schopná podpálit barák jen pro to, že jste jí zalhal o tom, co jste měl k snídani.

3. Neustále se ujišťuje, že ji nikdy neopustíte

Každá holka, která se vás na tohle ptá už před svatbou, nebo dokonce po ní, tiše počítá s tím, že větší zbytek života stráví ve vězení. Zavřou ji tam totiž za to, co s vámi udělá, až před ní utečete s Evou do Austrálie.

4. Neustále žárlí
Je schopná udělat scénu kvůli každé holce se kterou mluvíte, nebo se jen na ni podíváte? I kdyby to byla jen pokladní ze Starbucks? Pokud nechce být celý život pod pantoflem, zařaďte zpátečku. Už to bude jen horší.

5. Neustále pronáší lidová moudra
Raní ptáče dál doskáče. Práce kvapná, málo platná. Dvakrát měř a jednou řež. Když pronáší staropanenská moudra ve dvaceti, co bude říkat ve čtyřiceti? Viděli jste Saturnina?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 106