Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Co přesně znamená: Být dobrý v posteli?

Ženy to vidí jinak než muži!

Pojem "být dobrý v posteli" má pro krásnější polovinu lidstva odlišný význam, než jak ho vnímají muži. Chlap je z ženského pohledu dobrý v posteli tehdy, když partnerce slovy i skutky prokazuje, že dychtí po jejím těle, a když ji s rozkoší obnažuje a hýčká.

Muži to ale vidí jinak. Pro ně je "v posteli dobrá" taková žena, která dá zřetelně najevo, že prožívá tělesnou slast, ví, jak jí dosáhnout, a s potěšením o tom mluví.

Alespoň tak to podle serveru nachrichten.at tvrdí rakouská spisovatelka Inéz Krebsová. Nedávno vydala svěží dílko nazvané "Padesát věcí, které by ženy měly vědět o sexu".

Sex je věda
Kniha je napsaná v duchu hesla, které Krebsová veřejně razí: "Dobrý sex má jen máloco do činění se štěstím, spíš jde o vědu."

Podle zmíněné vídeňské znalkyně této problematiky označovali už staří Číňané sex za "medicínu nebeského potěšení". Vnímali ho prý jako prostředek prodloužení života.

Také pro moderní medicínu je sex "efektivním zdrojem životní síly", píše Krebsová. Člověka prý činí zdravějším i šťastnějším. Díky sexu rostou svaly lidského těla.

Kdo se mu oddává, vypadá podle vídeňské literátky mladší než ten, kdo nesouloží. "Sex navíc může odbourávat stres a dodávat energii," horuje Inéz Krebsová pro intenzivní intimní život.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27