Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Milenci si to rozdávali, hasiči vedle nich likvidovali požár

Na vrcholu čtyřpatrové budovy bankovní společnosti Bundesbank ve Frankfurtu nad Mohanem hořela střecha. A na vedlejší louce vyšlehly plameny lásky.

Požár - nepožár, dvojice mladých lidí si tu právě v té chvíli rozdala vášnivý sex! Německý portál bild.de informuje o dramatických událostech, které ve středu 22. září prožívalo centrum zmíněného velkoměsta zvané City.

Ve 13:04 hodin zasahovalo při likvidaci požáru 60 záchranářů, desítky lidí hledaly spásu útěkem. Střed města zahalil hustý dým a čpěl tu štiplavý kouř. Příčinou požáru byla neopatrnost dělníků při svářečských pracích.

Nejdřív polibky, pak...
A v této situaci se jen docela malý kousek opodál milovali jistý mladík a jistá slečna. "Páreček si to rozdával zcela bezostyšně na trávníku," popisuje bild.de detaily sexuálního aktu. "On si vytáhl své tričko až k ramenům, její ruce rejdily po jeho obnažené hrudi. Ona roztáhla své nohy obuté do kožených bot… Došlo na žhavé polibky a pak…"

Sex na veřejnosti je v Německu přísně zakázán. Zákon jej označuje za trestný skutek "vzbuzování veřejného pohoršení". V tomto případě měli ale strážci pořádku zjevně docela jiné starosti…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19