Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Orální a anální sex jsou stále populárnější

A jak jste na tom vy?

Sexuální život se pochopitelně vyvíjí stejně jako všechno ostatní. A tak se do něj dostávají nové formy hrátek, případně některé získávají na důležitosti a další zase ztrácí.

Experimenty frčí
Jak se zdá, aktuálním trendem je experimentální sex. Do něj lze zařadit vlastně vše, co není pouhou souloží.

Podle nově publikované studie tak například Američané praktikují experimentální sex mnohem častěji než v roce 1994, tedy před relativně nedávnou dobou. A jak známo, západní svět, tedy i Česká republika, se v tomto Americe podobají.

Podle průzkumu v několikatisícovém vzorku populace se rapidně zvedlo procento lidí praktikujících orální sex. Jiné studie už ostatně dříve potvrdily, že orálnímu sexu se věnuje prakticky každá žena.

Hitem je anální sex
Obliba orálního sexu tak dnes už vlastně nepřekvapuje. Momentálně se na špičku dotahuje sex anální. Celých 40% Američanek ve věku mezi 20 a 45 lety potvrdilo, že anální sex vyzkoušely.

Vědci také zjistili 41 různých způsobů, jak se lidé milují. Zveřejnili rovněž údaj, že 85% mužů má za to, že dokáže partnerku přivést k orgasmu. Zajímavé ale je, že jen 64% žen orgasmu skutečně dosáhlo. Tento nepoměr bude zřejmě dán vysokou sebedůvěrou mužů a dobrými hereckými schopnostmi žen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62