Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Testerka / foto: Shutterstock

Internetové seznamky ovládly ženy. Chtějí sex bez závazků!

Internet plní erotická přání stále většího množství roztoužených žen.

Stále více žen využívá internet k tomu, aby si prostřednictvím této celosvětové elektronické komunikační sítě nezávazně "zarandily" s muži, které by jinak zcela určitě nepotkaly.

Čísla jsou až překvapující - v roce 2009 dosáhly zisky z různých onlinových seznamek na starém kontinentu v souhrnu rekordní sumy 179,5 milionu euro!

Hlavně nezávazně
Největší vzestup je patrný v oblasti zvané causal dating - "příležitostné randění".

Pod tímto pojmem se skrývá hledání vysloveně nezávazných vztahů a jsou to příslušnice krásnější poloviny lidstva, které čím dál více sahají k tomuto druhu internetových kontaktů. Motto lze přitom shrnout do stručné věty: "Může se cokoli, nemusí se nic!"

"Nemám ani chuť ani čas na trvalý vztah, ale sex mám prostě ráda. Casual dating je tak pro mě nejjednodušším řešením, jak se rychle a snadno seznámit se zajímavými muži," cituje rakouský server nachrichten.de jednu z uživatelek internetové seznamky.

Frčí erotická dobrodružství
Dříve to bylo obráceně, ale v současnosti už na webových stránkách tohoto druhu mírně převažují dámy nad mužskými protějšky.

Anonymita internetu poskytuje zejména ženám šanci prožívat milostná dobrodružství s různými muži, aniž by přitom byly limitovány vžitými společenskými konvencemi v místě, kde žijí a pracují.

Casual dating skýtá uživatelům i uživatelkám v podstatě stejné šance i potěšení. Přitom oběma stranám by mělo být vždy od počátku jasno v tom, že nepůjde o nic víc - a o nic méně! - než o erotické dobrodružství.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47