Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex = nuda. Ale to ne!

Stává se to i v „lepších rodinách“. To, co bylo zezačátku tak dráždivé, se najednou ztrácí, přestává být zajímavé, přejí se…

Ono i to nejlepší jídlo časem omrzí a víno zkysne. A co teprve sex! Co s tím? Rada je jednoduchá – hrát si! Někdo má bohatou fantazii a vystačí si sám, jiní potřebují návod. A protože s jarem přichází i nová chuť, co zkusit něco nového, originálního?

Zahrajte si třeba na karneval!
Je to krásná hra, která se dá obměňovat – při troše fantazie – podle libosti. Ovšem nezapomeňte na to, že maska, kterou budete mít na tváři, propůjčuje vašim postavám charaktery, podle kterých jednáte. Jinak se bude chovat pan učitel a jinak ďábel, jiná bude čarodějnice a jiná princezna, ještě jiná komorná a co teprve černý rytíř! Věřte tomu, že maska na obličeji vašeho partnera dokáže pěkně podráždit nejen jeho, ale i vaši fantazii.

magazin.cz

Takový malý karneval se dá provést i večer v posteli – ale opravdový karnevalový rej nenahradí. Nejskvělejší je, když se každý z vás na hru připravuje sám a potajmu; nevíte totiž, co vás za rohem čeká… Kromě masky můžete použít i vhodný oděv, dobrou volbou jsou volné tuniky, které nenapovídají samy o sobě, jakou postavu dotyčný představuje. Stačí veliká bílá (černá) trička nebo prostěradlo či kus látky, které si omotáte kolem těla.

A jak na to?
Otevřete si láhev sektu, připravte lehounké dráždivé občerstvení – proč třeba pro jednou nezkusit kaviár, kulaté třešničky, olivy s pálivými papričkami a podobné dobrůtky, které podněcují fantazii?

Pusťte si hudbu, která bude podmalovávat situaci; pokud jsou vaše postavy spíš kladné, pak zvolte romantickou, pokud muž představuje ďábla nebo upíra, pak se hodí spíš hudba divoká. Začněte tancem – a pokračujte až k sexu. Ideální formou je – pro začátek – sex neosobní, bez polibků, hlazení, pouze kontakt dvou figur. Přikažte si, že se viditelně nevzrušíte a držte napětí v sobě.

Že se to nedá vydržet? Ale to víte, že ano! Zjistíte, jak vás zdrženlivost obohatí – a až přijde ten správný čas, věřte mi, že vybuchnete jako sopka!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4