Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Milování na pařezu

Ha, zas je tu léto! A s ním i nepřeberné množství míst, které lákají k pomilování.

Takže vyskočte z peřin a hledejte rozkoš na mezi! Trochu zjednodušená rada, ale když se nad ní zamyslíte, pak zjistíte, že je praktická. Proč? Co je na „milování na mezi“ tak skvělého?

Předně to, že se vrátíte o nějaký ten rok zpátky. Každá z nás má za sebou období, kratší nebo delší, kdy ložnicí její a jejího miláčka byla příroda. Jinak to totiž nešlo. Doma číhali sourozenci či rodiče, půjčené byty se jaksi nenosily a chata na Sázavě? Ta byla přece jenom trochu daleko. A tak nám zamilovaným a toužícím po sexu nezbývalo nic jiného než hledat zapadlá místečka v lese nebo v parku pod stromy. A fakt je, že naše tehdejší fantazie, ale i odvaha, byla bez hranic.

I já jsem se pokoušela před pár lety vrátit zpátky – nebo, lépe řečeno, přemýšlela jsem, čím ozvláštnit sex s mým partnerem. Vzpomněla jsem si, že kdysi jsem chodila se svým milým „do břízek“ – malého háječku nedaleko jednoho pražského sídliště, hned vedle silnice, kudy jezdila auta i autobus. Břízové mlází bylo tak husté, že se v něm dalo provádět kdeco – a vyrušení nehrozilo. To místo mne lákalo i proto, že právě tady jsem zažila první orgasmus… A tak jsem se rozhodla obhlédnout terén. A zopakovat si romantiku let minulých.

magazin.cz

Rovnou jsem s sebou táhla svého milého, kterému jsem namluvila, že jde o překvapení… Překvapení to bylo, a veliké! Zapomněla jsem totiž, že bříza roste kosmickou rychlostí, a tak měli všichni řidiči, kteří jeli okolo, do vzrostlého a nikterak hustého březového háje dokonalý výhled! Přesto… Následujících několik minut kupodivu okolo nic nejelo. A kdyby? Ano, právě to „a kdyby“ vykouzlilo jedno z nejnádhernějších a nejvzrušivějších milování, které jsme spolu v poslední době zažili.

Tím vám neradím, abyste riskovali, že vás při dovádění v parku do zadnice kousne pes nebo vás zbloudilý důchodce přetáhne holí. Ale přijatelné riziko, romantické vzpomínky, šumění větví stromů a zvuky lesa… hm, to rozhodně sexu neuškodí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5