Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Robochlap

Sex, sex, sex! Ale kde vzít a nekrást? I když mnohé z nás by možná i kradly, kdyby bylo kde a koho…

Ať chceme nebo ne, nymfomanky, existují. Chodí mezi námi. Trpí při pohledu na poklopce mužů, na jejich krásné „kopací“ zadky i na muže samotné. A nonstop myslí na sex. A pak jsou tady ty, které sice nejsou tak posedlé, ale občas by si taky daly říct – slušně řečeno. Ale žijí samy, z mnoha důvodů: buď jsou zklamané, nebo příliš náročné, takže nejsou schopny si žádného muže vybrat, nebo „staré“ – a jak známo, muži chtějí mladé a nejlépe modelky. A ještě třetí skupinku tu máme; holky, které muže nepotřebují. Mají svoji práci, svoji kariéru, svůj život, svoje zájmy, přátele, pohodu, domácí zvířátka, počítač, jógu a kdovíco ještě. A nejvíce se děsí toho, že by se na ně nějaký samec přilepil.
Ale všechny chtějí sex!

Jak to udělat? Vykřičené domy pro ženy neexistují, a i kdyby, ženy tam prý nechodí. Buď se stydí, nebo šetří anebo a to nejspíš, tam muže, který by jich byl hoden, nepotkají. Čímž míním takového, kterého by si aspoň vážily, když už by ho nemilovaly, nebo ho milovaly aspoň, hm, dva dny… Protože ony tohle zkrátka k sexu potřebují…

Vymyslela jsem pro všechny ženy, které trpí nedostatkem sexu, skvělé řešení!
Robochlapa!

magazin.cz

Protože už máme vyspělé technologie, vypadal by jako opravdový člověk, byl by hebký jako člověk, zkrátka k nerozeznání od opravdového muže. Uložený by byl ve speciální skříni, a když bychom dostaly chuť na sex, tak bychom ho vytáhly ven a zadaly program.

Programy by byly podobné jako u pračky: sex s předpírkou (pardon – s předehrou), sex bez předehry, krátký program, program 10 minut, 30 minut a dlouhý program, masáž s análním sexem, orální sex… a další ponechám vaší fantazii. Měl by vyměnitelný penis a obličej – to aby nás nenudil a my mohly případně i experimentovat. Po zadání programu by vykonal, co by bylo třeba, pak by se vypnul a zalezl zpátky do skříně.

Paráda, že jo? Teď už jen najít vývojáře a firmu, která by začala vyrábět. Jen si nejsem jistá, jestli by v ní vůbec byli muži ochotni pracovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3