Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Předehra je hra!

Vy ještě nevíte, co vás nejvíce vzrušuje? Tak byste to měli co nejdříve zjistit!

Pokud jde o nás holky, pak se zdá být cesta k sexu jednoduchá. Vzrušuje nás, když se náš partner dotýká našich prsou, když nás stimuluje na bradavkách, líbá v podpaží… To funguje tak nějak automaticky. Taky nás zajímají jeho dotyky „tam dole“, i když jsou mezi námi i takové, které nesnášejí, když jim muž sahá mezi nohy – připomíná jim to jejich mládí, kdy se jim kluci dobývali do kalhotek. Mají divný, až nepříjemný pocit; to ovšem hodně souvisí i s tím, jak se to dělá.

Oni totiž někteří lidští samci tak nějak ještě nedospěli a dobývají se k té krásné dírce stejně nešikovně, jako když jim bylo patnáct let. Nemluvě o tom, že šmatání po klitorisu nasucho nejenže nefunguje, ale je dokonce nepříjemné. Některé ženy vzrušuje, když se jich muž dotýká na zádech, pod lopatkami, v té krásné jamce nad zadečkem, i přímo… však víte, kde. Jiné se chtějí líbat a jenom líbat, hrát s jazykem i se rty svého protějšku.

magazin.cz

A jak na chlapa? Nestačí jenom rozepnout zip a šátrat, i tady je třeba zapojit fantazii. A zkoumat. Někteří chlapi doslova šílí při stimulaci bradavek, jiní to nesnášejí, některým se líbí olizování všeho kolem jejich penisu, jiní by si na zadek sáhnout nenechali. Tak už to zkrátka je.

Pokud si navzájem neřeknete, co nesnášíte a co se vám naopak líbí, budete při milostné předehře pokaždé napnutí, vystresovaní, rozladění – a k čemu by pak taková předehra byla? Pokud se pro vás stane nutným zlem, pak není něco v pořádku. Sex totiž není jen o spojení dvou těl, ale i tom, co mu předchází. A co následuje. Ale o tom zas někdy příště.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1