Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Už ve starém Římě…

Pořádáním sexuálních orgií byli staří Římané proslulí a – světě div se – moderní člověk jim úspěšně šlape na paty.

Ale pozor na to. O lidu římském se přece říká, že jejich skvělá vzkvétající civilizace zašla na přílišnou zhýralost; aby se to náhodou nestalo i nám. Římské lázně, kde se se hodovalo, pilo, masírovalo a někdy i koupalo, byly totiž ideálním místem pro vybuzení nejzákladnějšího lidského pudu, sexuální touhy. Mnozí z nás mají určitě v paměti nezapomenutelnou scénu davové kopulace ve filmu Calligula, kde v hlavní roli exceloval Malcolm McDowell. Za dob hluboké totality, kdy se slovo sex snad ani nesmělo vyslovit na veřejnosti, putoval tenhle film na ošoupané videokazetě z ruky do ruky, a to vůbec ne kvůli zpodobnění římského impéria, ale kvůli bezchybně, téměř pornograficky zachycené swingers párty. A vy možná nevíte, že ji můžete zažít i vy, hned, dnes a tady. Tedy ne přímo tady, ale v oficiálním swingers klubu.

Jeden takový klub pro lidi toužící po sexuálních radovánkách má na svých stránkách zajímavou poznámku: můžete přijít, dát si kávu, prohlédnout si prostory a zase odejít. Bez toho, abyste platili vstupné, které bývá až tisíc korun za pár! To je pro nesmělé a začínající opravdu lákavá nabídka. Nikdo vás nebude do ničeho nutit, pokud si budete připadat trapně, prostě odejdete.

magazin.cz

Ale pokud vás už „domácí“ sex nebaví, proč to nezkusit? Proč nezaskočit do swingers klubu? Nebojte se, že byste byli přemlouváni k sexu s někým, s kým nechcete, můžete se jen dívat. Nebo skotačit se svým partnerem. Za účasti diváků – nebo pozorujíc akci druhých. To přece stačí na to, aby se vám krev nahrnula do hlavy – nebo někam jinam – nemám pravdu?! K swingers klubu patří často i bazén či lázně a dokonce máte k dispozici i vonné olejíčky – a s těmi se dají dělat skutečné divy! Od věci určitě není ani odpozorování způsobu milování jiných dvojic, nových poloh, hmatů, každý nápad se se může hodit.

A ještě jedna rada na závěr. I když půjdete ve dvou jenom na kukačku a nakonec se stane, že neodoláte a pomilujete se s někým jiným, pak si stanovte jasné pravidlo: ničeho nelituji a nic nevyčítám. Stejně to nejde odestát – a bylo to vaše rozhodnutí! Ale buďte opatrní. Aby se nakonec sex s vaší polovičkou za účasti dalších dvojic nestal tím posledním.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!