Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

G bod: Kdo hledá, najde

G bod je jedno z nejcitlivějších míst ženského těla. Přitom je mnoho z nás, kteří ho do milostného života nezapojují, protože toho o něm ví málo nebo zkrátka netuší, kde jej nalézt.

Na ženském těle je spousta citlivých míst a erotogenních zón, ať už je to klitoris, prsa, bradavky, vnitřní strana stehen, hýždě, ušní lalůčky… Většina mužů je při milostných hrátkách stimuluje, aby tak vyvolali co možná největší vzrušení partnerky. Je ale také mnoho těch, kteří jedno takové místo naprosto ignorují, a sice bod G.

 

Většinou jde o neznalost, partneři nevědí, kde a jak hledat, protože i přes to, jak je toho místo citlivé, není až tak v povědomí jako ostatní erotogenní zóny. A to je škoda, protože pokud tento bod objevíte, naleznete tím i další možnosti, jak velmi zřetelně a citlivě vzrušit ženu a tím pádem zajistit orgasmus i jiným způsobem než je dráždění klitorisu nebo samotná soulož. Kdo hledá, ten najde a platí to i v případě G bodu.

 

G bod neboli Gräfenbergův bod je zformované množství velmi citlivé nervové tkáně. Nachází se na přední stěně vagíny mezi stydkou kostí a dělohou. Jeho velikost je u každé ženy rozdílná, a proto mají některé z nás problém jej najít.

 

magazin.cz

 

Věřte, že ho máte!

A nestyďte se ho pokusit najít. Buď samy, nebo rovnou s partnerem. Bod G má každá žena, jen to chce trochu praxe a několik nepovedených pokusů k tomu, abyste zažily to, čemu se říká opravdová slast. Snadněji se vám bude bod G hledat v dlouhotrvajícím svazku nebo s partnerem, se kterým se můžete naprosto uvolnit. Jen s ničím nezatíženou a vzrušenou myslí budete mít naději na úspěch. Ženy na rozdíl od mužů nejsou během pár chvilek sexuálních hrátek „v pozoru“, ale potřebují delší stimulaci. A to obzvlášť platí při hledání bodu G. Žena se potřebuje naladit, takže se s radostí pusťte do zahřívacího kola.

 

G bod se rozhodně nedá hledat ve spěchu nebo při nepohodlí. Takže rovnou můžete zapomenout na spěšné pokusy v zaparkovaném autě. Příjemná poloha je důležitá nejen pro ženy, ale také pro partnera. Nejlepší je, když žena leží na zádech s pokrčenými koleny a mírně roztaženýma nohama. Muž tak může klečet mezi ženinými koleny nebo ležet na boku vedle ní. Požitek vám mohou zpříjemnit také polštáře vložené pod zadeček. Nadzvednou pánev a váš bod G bude rázem přístupnější.

 

Mnoho žen cítí ze začátku stimulace potřebu na močení. Ale nelekněte se! Je to znak toho, že jste na správném místě. Anebo můžete také přibrzdit. Každé ženě vyhovuje jiná frekvence stimulace. Rozhodně můžete zrychlovat a zpomalovat přesně podle chuti a sexuální fantazie.

 

magazin.cz

 

Jakmile bod G vystoupí ze svého úkrytu, můžete měnit intenzitu tlačení. Můžete jej jen tak škádlit nebo k rychlejšímu vyvrcholení více zatlačit. Neřiďte se jen slepě radami, ale pozorujte samy sebe, jak reagujete na určité pohyby. Některé ženě se líbí také stimulace klitorisu společně s bodem G, jiná žena bude preferovat hlazení poprsí a další bude vzrušovat, pokud se bude muž druhou rukou sám sexuálně uspokojovat. A také si zapamatujte, že první neúspěch nic neznamená a klidně se do hledání pusťte znovu.

 

Jakmile jednou zažijete orgasmus způsobený stimulací G bodu, už nebudete chtít jinak. Podlehněte vlastním pocitům a nechte se unášet. Zažít můžete také několik orgasmů za sebou, protože jedním rozhodně nemusíte skončit. Další stimulací bodu G můžete dosáhnout nepřetržitého přívalu slasti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1