Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sexuální hry pro dospělé

Možná neobvyklé, ale skvělé zpestření vašeho milostného života. Schválně vyzkoušejte a sami uvidíte.

Doktorka

Hrála jste si jako malá ráda na paní doktorku? Ta ale potřebuje pacienta…a tím bude váš partner. Oblékněte si něco bílého, recepty do kapsy a vyrazte na vizitu. Váš partner leží na letišti… tedy na nemocničním lůžku a vy musíte udělat pořádnou a důkladnou prohlídku. Určitě vám sám a rád ukáže, kde všude ho bolí a vy jako zkušená lékařka jistě najdete ten správný lék na jeho uzdravení. A pokud má léčitelské schopnosti i váš partner, můžete se pak prohodit. Fantazii se meze nekladou.

 

magazin.cz

 

Prodavačka

A další hra, která se bude zaručeně líbit hlavně vašemu partnerovi - prodavačka v oddělení se spodním prádlem. Takový nákup prádla není pro muže jednoduchou záležitostí, velikosti A, B, C, D jim nic neříkají, a proto bude nejlíp, když mu jednotlivé modely sama na sobě předvedete. Tato hra se dá hrát ve vícero provedení, podle toho, jaký sortiment prodáváte, ale spodní prádlo je zřejmě nejzajímavější.

 

Učitelka

Nebo byla vaše oblíbená hra na školu a paní učitelku? Váš přítel jistě rád zastoupí roli zlobivého žáčka. Jako takový nemusí samozřejmě klečet v koutě na hrachu, ale vy určitě přijdete na způsob, jak takového rušivého žáka potrestat, anebo naopak, pokud má samé jedničky, měl by dostat odměnu.

 

magazin.cz

 

Autoškola

Pokud si chcete hrát mimo domov, je tu kurz autoškoly. Váš přítel je instruktor a vy nezkušená žačka na první hodině. Učitel vás naviguje doprava, doleva, zabočit a pak rovnou do lesíku, kde dostanete další lekci, ale tentokrát to nemá s řízením auta vůbec nic společného.

 

Sekretářka

Váš partner se pro tuto hru změní v úspěšného mladého podnikatele a vy v ochotnou a příjemnou sekretářku v minisukni a tričku s hlubokým výstřihem. Práce je hodně, a proto nezbývá než zůstat v práci přesčas. Váš šéf je vám hodně sympatický, a proto se práce může za chvíli lehce přeměnit v zábavu na vašem pracovním stole.

 

magazin.cz

 

Reportérka

Můžete udělat rozhovor s někým známým, ale protože Brad Pitt nemá zrovna čas, zastoupí ho váš přítel. Vůbec nejzajímavější otázky jsou ty na tělo, kde probíráte vše, co souvisí s intimním životem. A pokud se mu zrovna nechce odpovídat slovně, může vám svoje odpovědi rovnou předvést.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5