Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Zrádný sex na veřejných místech

Když nás přepadne velká chuť na sex, je nám často jedno, že budeme tuto činnost provozovat třeba na veřejnosti.

Někoho představa milování na veřejném místě dokonce vzrušuje. Riziko, že nás na těchto místech při sexuálních hrátkách přistihne, je veliká. V každém případě je velice nepříjemné, když nás někdo vyruší v těch nejpříjemnějších chvílích. V těch následujících situacích to však bylo zároveň úsměvné.

 

magazin.cz

 

Hodně párů vzrušuje představa o sexu v letadle. Někteří šťastlivci si dokonce již tuto představu zrealizovali a dopřáli si rychlý, ale vášnivý sex v kabince toalety a na tento erotický zážitek jen tak nezapomenou. Chuť na sex ale nejednou přepadla i samotného pilota. To může být problém, pokud se kvůli tomu přestane věnovat řízení letadla. V roce 1916 si chtěl sexuální hrátky ve vzduchu užít právě pilot v letadle. Při této příjemné aktivitě se ale samozřejmě plně nevěnoval řízení, zaměřil se na jiné věci a letadlo se zřítilo. Alespoň si pilot stihl naposledy užít…

 

Možná, že se ještě dnes jednom francouzském městě vzpomíná na sexuchtivý pár, který se nestyděl souložit na opravdu velmi neobvyklém místě. Kde? V bance! V této budově byl pár na chvilku sám a tak dvojici napadlo, že si užije vášnivý sex. Ten ovšem netrval dlouho, do banky totiž začali přicházet další lidé. Někteří z nich si chtěli rozvášněný pár vyfotografovat nebo dokonce natočit na mobil, z čehož byla sexu oddávající se žena tak v šoku, že na místě padla do mdlob. Příště si asi žena rozmyslí, kde si bude sex užívat.

 

Kuriózní případ veřejného sexu se stal i v Nizozemí. Tamní dvojici zřejmě přišlo vzrušující nebo jinak zajímavé dopřát si sex na střeše policejního vozu. Páru ani nijak nevadil fakt, že v autě seděli v tu dobu dva strážci zákona, kteří si užívali klidu při polední pauze a svačili. A jak proti choutkám této dvojice zasáhli policisté? Ti se v klidu najedli a počkali, až si dvojice dosyta užije. Teprve potom vystoupili z auta a poprosili pár, aby ze střechy slezl a sexuálním hrátkám se oddával raději na jiném místě.

 

magazin.cz

 

Pár z Floridy si chtěl zřejmě zvýšit hladinu adrenalinu, když se rozhodl prožít příjemnou chvíli plnou sexu v kabině jeřábu. Dvojice tedy rozhodně neměla strach z výšky, bát se ale mohla otce mladíka, který byl vlastníkem jeřábu. Mladí rozvášnění  lidé si erotické hrátky ve výšce užili a neutrpěli žádnou újmu na zdraví. Na pevné zemi je ovšem čekal rozzlobený otec, který nadávkami nešetřil.

 

Sex na pracovišti není dnes něčím neobvyklým, vždyť třeba taková kancelář patří dokonce k oblíbeným místům sexuálních hrátek. I jeden ředitel školy v Severní Karolíně, ve Spojených státech amerických, se ale rozhodl provozovat sex ve své pracovní době a ve své kanceláři. Sexu se muž oddával několikrát a s několika učitelkami. Bohužel si ředitel v zápalu vášně a vzrušení neuvědomil, že má ve své kanceláři umístěnou kameru. Ta byla dokonce namířena na stůl, kde právě ředitel uspokojoval své kolegyně. Celá sexuální záležitost se samozřejmě začala brzy řešit na vyšších místech a ředitel i se sexuchtivými učitelkami raději ze školy odešel.

 

magazin.cz

 

Sexuálnímu uspokojení během pracovní doby se neubránil soudce z americké Oklahomy. Ten ani nepotřeboval žádný sexuchtivý protějšek a vystačil si s masturbací. Snažil se být při provádění této činnosti nenápadný, i přesto brzy vyšlo najevo, co dělá během soudních líčení pod svým stolem. Soudce se tak ocitl v soudní síni, ovšem na jiné straně než obvykle. Během procesu vyšlo najevo, že soudce zvládl masturbovat klidně i patnáctkrát během řešení jednoho případu. Těžko říct, co muže v soudní síni tak vzrušovalo. Soudce byl nakonec zbaven své funkce a odsouzen ke čtyřem letům vězení. V cele si tak může masturbovat jak chce.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!