Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Jaký je skutečně život s nymfomankou?

Myslíte si, že dlouhodobé soužití s nymfomankou musí být skvělé? To se pěkně pletete! Život se ženou s permanentní chutí na sex se může stát nesnesitelný.

Lidé nymfomanku považují za ženu, která chce sex častěji než jiné ženy – sexuálním hrátkám by se nymfomanka oddávala nejlépe 24 hodin denně. Ve skutečnosti nymfomanka trpí poruchou zvanou hypersexualita, kterou mohou trpět samozřejmě i muži (u nich se mluví o satyriáze). Hypersexuální lidé potřebují častější pohlavní styk, protože se cítí neuspokojeni. Tento problém se také označuje jako frustrace. Hypersexualita patří mezi psychické poruchy a závislosti. Jako u jiných závislostí, při nedostatku se objeví abstinenční příznaky. Člověk se pak více potí, je nervózní nebo třeba agresivní. V případě problémů se svou hypesexuální poruchou mohou lidé docházet na nejrůznější psychoterapie.

 

 

magazin.cz

 

Muži často touží po partnerce, která má velkou chuť na sex – a to často! Život se sexuálně nenasytnou dračicí se může zdát skvělý, ovšem muži, kteří to zažili, tvrdí opak.

 

Asi první měsíc s nymfomankou je prý opravdu báječný. Muž je spokojen, že má ženu, která se při sexu nestydí a nebojí se experimentů. Naopak, nymfomanka chce sex pořád a je často dominantní v oblasti sexuálních hrátek. První měsíc s hypersexuální ženou si tedy muž užívá. Ovšem brzy člověka takový vztah omrzí.

 

Sex je fajn, ale když je jedinou činností, kterou spolu dvojice provozuje, začne muže i omezovat. Nejenom, že je muž z neustálého sexu unavený, ale rád by pochopitelně dělal i jiné věci. Když svou hypersexuální přítelkyni vezme muž do kina nebo do restaurace na romantickou večeři, žena chce sex i na těchto místech, vlastně nemyslí na nic jiného. Pro nymfomanku zkrátka neexistuje jiná zábava než sex.

 

magazin.cz

 

Pokud muž přijde domů za svou nymfomankou unavený, nebo má problémy a chce si večer jenom povídat nebo koukat na televizi, má smůlu. Když se muž nechce milovat, zahrne ho žena výčitkami nebo je dokonce agresivní. Často si taková žena vyrazí do společnosti, aby ukojila své sexuální choutky. Hypersexuální žena chce sex za každou cenu. Proto je jí často jedno, kdo ji uspokojí a s kým si sex užije. Že má doma utrápeného přítele, na to nepomýšlí. Stejně tak nepřemýšlí nad možnými následky sexuálních zážitků. Že by mohla otěhotnět nebo onemocnět nějakou pohlavní chorobou, to je ženě jedno, hlavně že na chvíli uspokojí své sexuální choutky. Nevěra nymfomanky je nejčastějším důvodem k rozchodu. Nymfomanka se ovšem moc netrápí tím, že ji muž opustil. Na sex si přece vždycky někoho najde.

 

Muži, kteří si vyzkoušeli, jaké je to žít s nymfomankou, si po této zkušenosti raději našli normální ženu. S partnerkou, která netrpí hypersexualitou, jsou muži mnohem spokojenější než s nymfomankou. Žena s vysokými sexuálními nároky může na první pohled vypadat sice spokojeně – vždyť si přeci pořád užívá sexu kolik chce. Skutečnost je ovšem jiná. Hypersexuální ženy jsou se svým životem velmi často nespokojeny, protože musí neustále hledat nové a nové partnery, kteří by je uspokojili. Bohužel ani několik orgasmů náruživé ženě nestačí a není nikdy spokojena, což dává patřičně najevo. Dlouhodobé soužití s nymfomankou je tak prakticky nemožné – pokud ovšem její partner nemá také hypersexuální sklony. I v tomto případě pár ovšem nežije šťastně, protože kvůli sexu začne omezovat své povinnosti, jako je třeba zaměstnání.

 

magazin.cz

 

Zhruba před měsícem obletěla svět zpráva o jedné nymfomance středního věku z Mnichova. Žena byla na sexu tak moc závislá, že sváděla muže prakticky na ulici. Někteří muži se nenechali dlouho přemlouvat a odešli se ženou do jejího bytu. To ještě nešťastníci netušili, co je čeká. Že je žena nymfomanka, to se muži dozvěděli až po několika dlouhých hodinách plných sexu. Jeden muž už byl moc unavený, a tak nemohl v sexuálních aktivitách pokračovat, což se ženě nelíbilo. Pohotový muž se před nadrženou ženou schoval na balkóně a kontaktoval policii, která ženě domluvila. O pár dnů později ale policisté za nymfomankou mířili znovu. Před jejím domem byl totiž v hrozném stavu nalezen muž, kterého žena přinutila k neuvěřitelným 36 hodinám sexu. Muž nymfomance utekl, až když i ji skolila únava. Nymfomanka poté putovala k policejnímu výslechu, kde se opět projevila její nadměrná sexuální aktivita tím, že se pokoušela policisty svést. Ti ji ale odmítli a poslali na psychiatrické vyšetření.

 

Pánové, kdo z vás by chtěl opravdu žít s nymfomankou?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3