Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Ženské erotogenní zóny podle znamení

Ví váš partner, kde se skrývají vaše erotogenní zóny? Možná nevíte, že vaše erotogenní zóny jsou napsány ve hvězdách…

magazin.cz

 

Beran

Jste jedna z mála žen, která není v posteli příliš náročná. Váš partner nemusí celé noci tápat, kde se vám nejvíce líbí jeho dotyky. Erotogenní zóny máte takřka všude, na celém těle. Pro vaše sexuální založení je důležitá partnerova nadvláda. Užívejte si pevného objímání. Vyzkoušet můžete i  sadomasochistické hrátky, ale rozhodně byste neměla zapomínat ani na romantické noci plné vroucích polibků. 

 

Býk

Vaše smyslnost odrovnala nejednoho muže. Hluboce prožíváte něžnosti jak v předehře, ta i při milování. Pokud vás partner nezaujme hned z kraje, později nemá takřka žádnou šanci. Milování musí být intenzivní a prostředí, kde se milujete, musí být náležitě elegantní. Vaše erotogenní zóny jsou: krk, šíje, břicho a boky.

magazin.cz

 

Blíženci

Nepotřebujete žádnou předehru ani doteky. Co vás zaručeně odrovná, jsou milostné věty a partnerova galantnost. Při milostných hrátkách si pusťte relaxační hudbu. Jste velmi vnímavá na zvuky, proto když vám dobře zní partnerovy slastné milostné výkřiky, je váš po zbytek života. Užívejte si dotyky v oblasti šíje, ramen, paží, rukou a oblasti nad zadečkem.   

 

Rak

Intimní život ženy narozené ve znamení Raka je založen na intimitě. Svíčky, rudé saténové povlečení, romantická hudba. Pokud vám partner připraví v ložnici takové uvítání, vyjdete mu vstříc ve všech jeho milostných přání. Toužíte po dotycích na ňadrech, bradavkách, klitorisu. Váš partner vás uspokojí nejen šikovnýma rukama, ale také jazykem.

 

Lev

Slušnost je pro vás důležitá nejen v normálním, ale i v sexuálním životě. Vaše romantická duše touží po dárcích v podobě dobré čokolády, nepohrdnete ani krásnou rudou růží. Partner si získá vaše srdce, pokud vás obdaruje noční košilkou nebo župánkem z jemného materiálu. Erotogenní zóny najde na hrudníku, vnitřku stehen a klitorisu.

 

Panna

Než se vrhnete s partnerem k milostným hrátkám, uplyne hodně vody v řece. Atmosféra, příhodná pro milování nepřichází tak často, jak by si váš partner přál. Proto něžný rozhovor, romantické prostředí a krásná květina vám pomůže k tomu, abyste se cítila uvolněnější. Velmi citlivé máte bříško.

 

Váhy

Když se pustíte do milostných hrátek, jste citlivá po celém těle. Partner vás odzbrojí dotyky jazykem naprosto všude. Erotogenní zónu máte v oblasti pupíku. Váš milenec musí být fyzicky velmi zdatný, abyste se cítila v bezpečí. Máte ráda pevné sevření.

 

Štír

Jste tajemná, vyvoláváte partnerovu touhu nalézat nové erotogenní zóny. Ráda si užíváte romantiky, sadomasochistické hrátky s vámi udělají divy. Vaší erotogenní zónou je pochva. Přejíždění přes stydké pysky vás sice vzruší, ale partner musí mít obratný nejen jazyk, ale také prsty. Zvládne obojí najednou? Pozornost by měl věnovat také vašemu zadečku. Anální styk si užíváte plnými doušky.

 

Střelec

Váš partner může zapomenout na romantickou hudbu, postel plnou okvětních lístků a svíček kam se jen podíváte. Předehra je pro vás tabu. Vy jdete rovnou na věc. Na co se nejvíce těšíte, jsou dlouhé francouzské polibky, kousání ušních lalůčků a bradavek. Libujete si v masáži bříška a milujete hlazení po stehnech.

 

Kozoroh

Jste plachá, a proto k vám partner musí přistupovat velmi pomalu. Nejdříve si musíte na svého milence zvyknout, ale pak jste k nepoznání. S vámi zažije smyslný sex plný vášně. Erotogenní zóny máte v oblasti všech kloubů, kde máte ďolíčky. Užívejte si pohlazení po koleni. Polibky a dotyky jazykem v oblasti šíje, masáž zad a stehen vás přivede k šílenství.

magazin.cz

 

Vodnář

Laskání na tvářích a něžná slůvka vašeho partnera. To je krása. Při šepotu něžných slůvek se vám podlamují kolena. Umí váš partner cizí jazyk? Angličtina a Francouzština na vás působí jako mocné afrodiziakum! Pokud si na cizí slůvka příliš netroufá, ať vás alespoň pohladí po ramenou.

 

Ryby

Milostné předehry jsou pro vás velmi důležité. Letmé dotyky a hlazení vás krásně připraví na milování. Nechte ho, pohrát si s vašimi ňadry. Ty potřebují nejen pohlazení, ale také polibky. Pokračovat pak může na nohou. Kotníky a chodidla jsou vaší další erotogenní zónou. Oddejte se milostným hrátkám ve sprše nebo ve vaně.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!