Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock

Co děláme v posteli špatně?

Jsou určité věci, kterých bychom se měli vyvarovat ve chvílích, které trávíme v posteli při milostných hrátkách se svým partnerem nebo partnerkou.

Krátká předehra

...anebo ještě horší verze, a to je vůbec žádná předehra. Jistě, čas od času nic proti rychlovkám, těžko dělat nějakou romantickou předehru při sexu v kabince oddělení dámského prádla v obchodním domě, protože zapalovat svíčky a popíjet víno v těchto prostorách je jaksi nevhodné a těžko byste asi vysvětlili prodavačce, proč zkoušíte podprsenku ve dvou už přes hodinu, ale pokud jsme doma, máme klídek a nikam nespěcháme, vychutnejme si sex celý i s předehrou, romantickou hudbou a třeba vonnými olejíčky.

 

Nasazování kondomu

Už byste se konečně měli naučit techniku nasazování kondomu, protože pokud už se vám na několikátý pokus nedaří ho nasadit, může se stát, že vzrušení vyprchá a pak už nebude na co ho nasazovat.

 

Mrtvola v posteli

Drtí vám už deset minut bradavky ve snaze vás co nejvíce vzrušit, ale vy už pomalu usínáte, protože na tomto místě prostě vzrušivá nejste? Ale jak to má ten chudák vědět, když mu neřeknete, co máte ráda a raději jen tak ležíte. A to stejné platí i obráceně. Na jedné straně vydržíme hodiny probírat nezajímavé a nedůležité věci, ale v posteli mlčíme jako ryby. Řekněte si navzájem, co máte rádi a co se vám líbí, vykazujte iniciativu, jen tak si sex opravdu užijete a bude se vám líbit.

magazin.cz

 

Teď něco hlavně pro ženy

Myslíte si, že uděláte nejlíp a nejvíce se mu budete líbit, když vklouznete do postele s rudou rtěnkou na rtech, s tlustým nánosem make-upu a bohatě nalakovaným účesem? Jediné, čeho nejspíše docílíte, bude to, že nebude nic, protože onen dotyčný se vás bude mít strach dotknout, aby vás nepocuchal nebo nerozmazal. Uberte trochu na make-upu a spíše přidejte na přirozenosti.

 

Bývalá a bývalý

„Miláčku, ty máš tak hezký zadeček.“ „Já vím, Karel mi to taky říkal.“ Do postele bývalé lásky prostě nepatří, tedy pokud nechcete partnera ranit a rozesmutnět ho (nebo rozčílit) a to vy přeci nechcete.

 

Syndrom zvonícího telefonu

Stává se vám, že jste v nejlepším a zvoní telefon? A zvedáte ho? Vy ho fakt zvedáte???

 

Noviny a sex

Čtete si noviny nebo se potají díváte na televizi? Na tom by nebylo nic špatného, kdyby to nebylo zrovna „při tom“. Hájíte se tím, že se vám sice nechce, ale děláte radost partnerovi? To jste sice hodná, ale víte, jak mu bude, jestli to zjistí?

 

Flanelová košile

Je v ní sice teplo, ale příliš sexy v ní asi nevypadáte. No a vy pánové, ty slipy s kačerem, nic moc.

 

Co s načatým večerem?

Ale no tak, nedělejte to jenom proto, že prostě zrovna není nic v televizi a venku je ošklivo, sice ani nemáte chuť, ale je to lepší, než se nudit. Musíte mít na to přeci oba chuť a náladu, jinak to není ono, ne?

magazin.cz

 

Orální sex

Dámy, nakládejte opatrně s jeho pokladem, vždyť víte, jak se o něj bojí. Dejte pozor, pokud ho budete hodně tahat, aby se vám nepřetrhl a vy pánové, to nám chcete prsty strčit až do žaludku?

 

Předstíraný orgasmus

Chcete mu udělat radost a předstíráte orgasmus? Jestli se to dozví, bude se cítit zle a bude mít komplexy z toho, že vás nedokáže uspokojit. Nebylo by lepší společnou cestou přijít na to, jak a kde jste vzrušivá, co vám dělá dobře a jak vás k orgasmu přivést?

 

Telenovela

Nic nezkazí milování a partnerovu náladu jako to, když mu oznámíte, že ho sice hrozně chcete a už jste celá vzrušená, ale jestli by to ještě nešlo odložit, protože zrovna běží 589. díl vaší oblíbené Esmeraldy nebo Divokého anděla, a že sex je sice skvělý, ale na druhé straně musíte vědět, jestli vaše seriálová hrdinka přežije všechny ty nástrahy strašného světa.

 

Svíčky

Opatrně se svíčkami. Jistě, existuje přerušovaná soulož, ale určitě by nikdo nechtěl, aby ji přerušila hořící záclona, která chytí od (byť romanticky zapálené) svíčky.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!