Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sex jako v romantickém filmu?

Snad každý ví, že příběhy z romantických knih či filmů jsou tak přikrášlené, že se nedají srovnat s naším normálním životem.

Osudy filmových hrdinů si často velmi, až přehnaně vylepší jak scénáristé, tak režiséři. To platí i při erotických scénách, kterým jako by se realita obloukem vyhnula. I přesto některé romanticky založené ženy chtějí zažít tak krásný sex, jak ho ukazují režiséři ve svých filmech. Jen těžko ale někdo zažije milování jako z nějaké lovestory. Realita je totiž jiná.

Tvůrci zamilovaných filmů často sex herců umístí na to nejlepší možné místo – v ideálním případě je to nejromantičtější prostředí, které si kdo umí představit. Mnohdy se tak zamilovaný pár miluje třeba na pláži u průzračného moře, u krbu nebo v přírodě. Nikdo už ale neřeší, že písek se může dostat opravdu na všechna místa našeho těla, že v létě je u krbového ohně příliš velké teplo a málokoho by tedy napadlo provozovat u něj v této roční době sex, nebo že bude mít hlavní hrdinka špinavé světlé oblečení od vlhké trávy. Něco takového se zkrátka nemůže ve filmu stát, zato v běžném se s tím určitě setkáme.

magazin.cz

 

Ženské hlavní postavy v romantických příbězích jsou mnohdy ještě panny a většinou velmi nezkušené v oblasti sexuálních hrátek. Naštěstí jsou s nimi ve filmu i muži, kteří je před samotným aktem uklidní a ujistí v tom, že jsou skutečně ti praví a v posteli to umějí. Po dlouhém váhání a odmítání partnera se tedy žena konečně rozhodne, že k pohlavnímu styku přeci jen svolí (většinou k tomu dojde až na konci filmu). Poté mohou nastat následující situace, které se v příbězích víceméně stále opakují. Hlavní hrdinka může otěhotnět a buď ji nechá milenec samotnou i s dítětem, nebo se pár vezme a stane se z nich šťastná rodinka. Pokud žena neotěhotní, zažívá po sexu stavy příšerné deprese a nenávidí muže, který ji zbavil panenství. V mnohých případech by však měla mít spíše radost, že měl dotyčný tolik odvahy k takovému činu. Smutná žena se pak opět zamiluje, jenže její druhý sexuální partner je zhrzen, protože není první. V romantických filmech je zkrátka možné všechno.

Když se pár přesune  na nějaké romantické místo a muž začne ženě šeptat něžná slůvka, je jisté, že k sexu dojde. V reálném životě se něco podobného stává málokdy, muži si zkrátka na nějaké dlouhé něžnosti nepotrpí. Aby byla filmová hrdinka více povolnější, pustí její přítel nějakou romantickou hudbu, která je pro milování jako stvořená. Se začátkem takové písně uléhají milenci do postele a pomalu se svlékají. Poté následuje samotný akt, který vyvrcholí orgasmem přesně na konci skladby. Jaká náhoda! Už se vám někdy snad stalo něco podobného? To byste měli vážně štěstí, jako v romantickém filmu…

magazin.cz

 

Už jste někdy viděli erotickou scénu, ve které by žena nedosáhla vyvrcholení? Takových filmů je skutečně málo. V běžném životě však orgasmus nikdy nezažije každá desátá žena! Ve filmu je však všechno ideální. Nejenže si hrdinka sex užije s e vším všudy, ale orgasmus přijde vždy ve chvíli, kdy vyvrcholí i její milenec. Opravdu skvělé načasování. Dosažení orgasmu obou partnerů ve stejnou chvíli je samozřejmě možné, ale milenci musí být většinou perfektně sehraní a rozhodně se to nepovede hned napoprvé. V romantickém filmu však ani to není žádný problém.

Že sex neslouží pouze k našemu uspokojení, ale i k vzniku nového života, to se učí děti už na základní škole. Ty jsou také poučeny o tom, že pohlavním stykem se mohou nakazit některou vážnou chorobou a dozví se, jak se chránit před nechtěným těhotenstvím. Pojmy jako kondom nebo antikoncepce také nejsou nikomu neznámé. Hrdinové romantických filmů však asi nikdy takové poučení neabsolvovali, alespoň to tak vypadá. Sex v jejich podání má totiž spoustu nepříjemných následků. Ženy pak běží k lékaři, který jim buď potvrdí těhotenství, nebo od něj dostanou léky na příslušnou pohlavní nemoc. S ochranou si hvězdy romantických filmů hlavu zrovna moc nelámou.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!